princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6908 عنوان دعای معراج میخونم عجیب آرامش میگیرم 43 بازدید | 7 پست پیشنهاد میکنم واسه ارامشتون حتما بخونین من تو خواب بم گفتن بخون نمیدونم ولسه چی اما میخونم دلمم شکسته ناامیدم اما میخونم چون دوسش دارم من حاجت نگرفتم و نمیگیرم چون جزو محالاته اما بازم میخونمش ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️ امروز | 18:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6908 حاجتتو میگیری چون دلت پاکته فدات شم ن گلم حاجت من جزو محالاته اینم براارامش و پاک شدن گناهام میخونم ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6908 میشه برای منم دعا کنید خدا نذر منو قبول کنه حتما قبول میشه ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
mrs_abel_tree عضویت: 1391/03/03 تعداد پست: 4354 حاجت روا باشی ان شاءالله 🌹 🤲 اگر تونستی دعای یستشیر هم بخون یا گوش بدهالتماس دعا 🌷 🙏 یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
princess_modern71 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 6908 حاجت روا باشی ان شاءالله 🌹 🤲 اگر تونستی دعای یستشیر هم بخون یا گوش بدهالتماس دعا 🌷 🙏 ممنون حتما اینم میخونم ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
arghavan76 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1887 فدات شم ن گلم حاجت من جزو محالاته اینم براارامش و پاک شدن گناهام میخونم آرزوی محال تو واسه خدا کاری داره؟🥲