فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب این باعث میشه برخوردی احتمالی باز با اون آقا داشته باشی و در مورد واکنشش فکر کردی؟این آقای همکار احیانا تحت تاثیر صحبت اون در مورد شما قرار نمیگیره؟
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
اگه بنظرت پسر خوبیه باهاش درمیون بذار موضوعو روشنش کن که یه علاقه سطحی بوده چون بعد اوکی شدنتون قطعا اون آقا سعی میکنه مشکل ایجاد کنه.ضایع نیست چرا باید ضایع باشه گذشته تو گذشته میمونه اگه پسر خوبیه و توام خوشت میاد ازش اجازه بده بیاد جلو ولی خودت این موضوع رو حتما بهش بگو چون بعدا از کسی بشنوه مشکل میشه
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...