2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتاری که دیدین چی بود

197 بازدید | 19 پست

من خودم دیروز خبر بارداریمو به یه نفر دادم که فک میکردم خوشحال میشه چون هر روز میپرسید باردار نشدی حالا دیروز که بهش گفتم آزمایش دادم منتظر جوابم دراومد گفت حالا وقت زیاده آزمایش برا چی دادی یکی دوماه صبر میکردی خودت مطمعن میشدی گفتم برا تشکیل پرونده دکتر زنان و بهداشت گفت بهداشت فقط اذیتت میکنن لازم نیست، نه به اون پیگیری کردنش نه به این رفتارش بدجوری زد تو ذوقم من اصلا بهش نمیگفتم اگه پیگیر نبود چون هنوز به هیچ کس دیگه هم نگفتم و فعلا نمیگم

به یکی گفتم باردارم نتونست جلو احساساتش رو بگیره و گریه کرد و گفت حالا که من هی بهانه میارم برای شوهرم که باردار نشم تو هی پشت هم بچه بیار. هیچی دیگه ناراحت نشدم ازش. چون میدونم خیلی روش فشار هست ولی خب روابطم ن مثل قبل نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به یکی گفتم باردارم نتونست جلو احساساتش رو بگیره و گریه کرد و گفت حالا که من هی بهانه میارم برای شوه ...

آخه من دیدم خیلی پیگیره برا همین اولین نفر خواستم به اون بگم یه جورایی با رفتنمون پیشش شادی خودم و شوهرمو خراب کردم

برای منم دعاکن باردارشم😭

انشالا که باردار میشی ببخشید میپرسم دکتر رفتی مشخص شد مشکل از کجاس آخه خودم یه مشکل داشتم برطرف کردم بعد باردار شدم با طب سنتی برطرف شد شاید مشکلت شبیه مال من باشه

مبارک باشه♥️بسلامتی بغلش کنی 

مردم اولش خیلی پیگیرن بعدش میزنن باخاک یکسانت میکنن ولشون کن

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
انشالا که باردار میشی ببخشید میپرسم دکتر رفتی مشخص شد مشکل از کجاس آخه خودم یه مشکل داشتم برطرف کردم ...

همسرم کاملا سالمه 

خودم تنبلی تخمدان دارم از نوع شدید 

فقط با آمپول پریود میشم🥺

به زودی منم مامان میشم😍
مبارک باشه♥️بسلامتی بغلش کنی مردم اولش خیلی پیگیرن بعدش میزنن باخاک یکسانت میکنن ولشون کن

آخه این مردم نبود مادرشوهرم بود منم دیدم منتظره رفتم پیشش خوشحالش کنم یه جورایی جشن کوچیکی که خودم وشوهرم خواستیم بگیریم بردیم اونجا

آخه این مردم نبود مادرشوهرم بود منم دیدم منتظره رفتم پیشش خوشحالش کنم یه جورایی جشن کوچیکی که خودم و ...

شاید منظوری نداشته اطلاعاتش کم بوده یا حوصله نداشته... 

بلاخره نوشه خوشحال میشه♥️🥺

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
همسرم کاملا سالمه خودم تنبلی تخمدان دارم از نوع شدید فقط با آمپول پریود میشم🥺

دقیقا مشکل من بود اصلی ترین چیزی که حلش کرد رازیانه بود البته رژیم غذایی حذف سردیجات و مصرف گرمیجاتم داشتم حدس میزدم مشکل همین باشه چون اکثرا که میبینم مشکلشون همینه هرکی سبک زندگی و غذاشو درست کرد ورو به نسخه های ساده گیاهی اورد زود خوب شد هرکی هم رفت مطب دکترا سالها درگیرش بود 

وای دقیقا مادرشوهر منم.همینه همش.میگف.چرا بچه.نیماری چقد شلو ولین به فکر بچه باشین دیگ هروز میگفت

ولی روزی ک بهش گفتم ازمایش دادم باردارم گف فک نکنم باشی مگ به این زودی مشخص میشه گفتم ازمایش دادم مثبته دیگ

میگ.اونا الکیه انگار باورش نمیشد و انکار میکرد اصلانم خوشحال نشد حتی یه درصد😑انگار من هووشم ک حامله شدم ک ناراحت شد

از اون موقهم همش میگ دکتر نریا سونو نریا ارمایش نریا غربالگریاتو نریا تو این گرونی پسرم گناه داره مگ ما قدیما سونو مرفتیم دکتر میرفتیم

پریود.نمیشدیم میفهمیدیم حامله ایم توکل برخدا صبر میکردیم بچه ک تکون میخورد میفهمیدم زنده شده و سالمه

بدشم.ک زایمان میکردیم

الان زنا نازنازو شدن هروز میرن دکتر و سونو اخرشم یا به لکه بینی میوفتن یا سقط میکنن از روز اولم درد دارن ما یه بچه تو شکممون بود شکی تو بغلمون همش بدو بدو میکردیم تاروز زایمان دردی چیزی نداشتیم انگار نه انگار ک حامله ایم حالا تو همش یا تهوع داری یا درد داری انقد ک بیکاری هی میگی اینجام درد میکنه اونجام اونجوریه😑میگ جلو پسرم نگو درد داری گناه داره اذیت میشه😑هروز نگی اینو مییخوام اونو هوس کردم ما قدیما برا رفع هوسمون ذعال و یخ میخوردیم مگ مردیم؟

خلاصه ک منو دیوونه کرده بخدا

🖤💔🙂
شاید ولی من خیلی تو ذوقم خورد

اهمیت نده مامان خوشگل🌹الا نه اون میفهمه تو ناراحت شدی نه چیزی حل میشه بیخیالش باش