2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتاری که دیدین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 19 پست
وای دقیقا مادرشوهر منم.همینه همش.میگف.چرا بچه.نیماری چقد شلو ولین به فکر بچه باشین دیگ هروز میگفتولی ...

دقیقا به منم گفت مگه چند روز گذشته که مشخص بشه و قبلش میگفت سنت داره میره بالا به فکر بچه باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا به منم گفت مگه چند روز گذشته که مشخص بشه و قبلش میگفت سنت داره میره بالا به فکر بچه باش

اره دقیقا گفتم۳روز از موعدم رد شده گف اووووو اون الکیه بابا نیستییی فک نکنم باشی امکان نداره انقد زود نشون بده😑

یا شوهرم گفته بود مخوایم بریم برا سونو قلب گف نمیخواد چه واجب  باشه موقع جنسیتش حالا اگ رفت سونو صدا قلبشم گوش میشده دیگ😑

به.منم میگف سنت داره میره بالا کی میخوای بچه دار بشی حالا من چند سالمه همین مرداد شدم۲۳

🖤💔🙂
دقیقا مشکل من بود اصلی ترین چیزی که حلش کرد رازیانه بود البته رژیم غذایی حذف سردیجات و مصرف گرمیجاتم ...

چطور مصرف کردی رازیانه؟

ودیگه چیا مصرف کردی؟

به زودی منم مامان میشم😍
چطور مصرف کردی رازیانه؟ودیگه چیا مصرف کردی؟

یه قاشق غذاخوری میرختم تو یه فنجون آب جوش ده دیقه بعد میخوردم ۴۰ روز مصرف کردم البته فراموش کردم دو سه ماه قبلشم پیاز درمانی کرده بودم یه پیاز زرد خورد میکردم تو آب جوش میجوشید میخوردم تا ۱۵ از روز پنجم پریودی شروع میکردم دستورش تو گوگل هست من با همین چیزا مشکلم حل شد ترسیدم برم دکتر چون دختر عمه م ۱۰ ساله میره دکتر و نتیجه نگرفت