2777
2789
عنوان

کسانیکه بچه دارتد خواهشا بیان

73 بازدید | 20 پست

پسرم ۱۸ماهست.

وزنش ۹ونیم کیلوعه

خیلی ریز و ضعیفه

هرکی میبینه میگه بهم

از روزی هم ک بدنیا اومده بزور شیر دادم

ینی همیشه کم خورده 

مثلا تو سنی بوده ک باید ۱۸۰سیسی بخوره بزوووور ۶۰سیسی میخورد هروعده

از ۷ماهگی ب بعد هم فقط شبا تو خواب شیر خورده 

مثلا باید روزانه ۱۰۰۰سیسی بخوره پسرم بزور روزانه ۴۰۰سیسی میخوره

غذاشم خوب نیس زیاد

بنظرتون تا چندسالگی باید شیرخشکو ادامه بدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متخصص بردیش؟ همین رفلاکس وکولیک نمیزاره بچه وزن بگیره💔

اره بردم 

متاسفانه داروی رفلاکس و کولیک هم جواب نمیداد بهش

متخصص میگه وزنش پایینه قدمش کوتاهه

ولی سیپروهپتادین داده

ک بچم زیر ۲ساله همه میگن ضرره ب هوشش

اره بردم متاسفانه داروی رفلاکس و کولیک هم جواب نمیداد بهشمتخصص میگه وزنش پایینه قدمش کوتاههولی سیپرو ...

عزیزم چقد سخته بچه داری درکت میکنم 

دکترشو عوض کن انشالله که بهترین نتیجه رو بگیری

اذیتش نکن

بهش بخور و نخور نکن

استرس نداشته باش

کم کم خوب میشه

هر چی تو بیشتر اصرار کنی 

اون بیشتر زده میشه

همونی رو که میخوره براش مقوی بپز

شیر در طول روز براش چند مدل شیر بگیر

شیر قهوه

شیر موز

شیر توت فرنگی

ببین کدوم رو دوس داره

اونو بهش بده

اگر خورد دیگه شیرخشک رو قطع کن

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
وااای هم دردیم..تو بچگی شیر خوب خورده?

دکتر دختر من هربار فقط بهم میگه شیرتو کم کن تا غذا بخوره 

ولی نمیتونم کم کنم ،از طرفی میبینم حتی شیرم بهش نمیدم بازم غذا نمیخوره دیگه شیرمو میدم میگم بذا حداقل با این سرپا باشه 

از طرفی هم یه مشکلی داریم که مدام تو راه شهرستانیم نمیتونم واسش غذا درست حسابی درست کنم یا اینکه بعضی وقتا اصلا یه وعده غذا رو نمیتونم بهش بدم 😔بخاطر اون الان وزنش کمترم شده 😭