mehtajon مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 عنوان حس ششم هست♥️ | مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 198 پست میشه یانه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/23 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatameh67909 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 6604 این موتور لوکس جدیداس؟یه قرمزی تو موتورش داره؟ ب من نگفتی قشنگم تهش طلاقه چیه؟؟ شوهرم ک پیش داییم نمیره منم شرطم همینه چیکار کنم سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 ۲۰۶🤐 حال کن😂😂توهم بگو سفیده؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
آفتابگردنهههه عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3388 این موتور لوکس جدیداس؟یه قرمزی تو موتورش داره؟ عزیزم خاستگار بعدی برام چه زمانی میاد؟مشخصاتش چیه؟دوست پسرم کی میاد جلو؟
آفتابگردنهههه عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3388 بگووو کی ازدواج میکنمممم لطفااااا 🥲 🙏🏼 ♥️ معموما چه زمانی میگن بهت؟اخه تاپیکت رو زیاد دیدم میپرسی
bahrrr عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 7048 معموما چه زمانی میگن بهت؟اخه تاپیکت رو زیاد دیدم میپرسی اکثرا میگن دوسال دیگه معروف شدم از بس پرسیدم🤦🏼♀️😂🤧
آرامممممممش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 909 حال کن😂😂توهم بگو سفیده؟ خب جیگر بعد این همه اطلاعات درست ازش حست چیه نسبت بهش و رابطمون
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 16951 من عزیزمممممم، دیروز که ازت سوال پرسیدم حستو بهم گفتی واقعنییی درست بود، یادته گفتی برگشت داره به زودی؟ امروز ظهر پیام داد باورم نمییییشد🥺😍😂😂
آرامممممممش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 909 اکثرا میگن دوسال دیگه معروف شدم از بس پرسیدم🤦🏼♀️😂🤧 دو سال دیگه پس همگی عروسی دعوتیم یعنی
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 😂😂پرررام ریخت آقاااا یسس 😂😂😝😝 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
آفتابگردنهههه عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3388 اکثرا میگن دوسال دیگه معروف شدم از بس پرسیدم🤦🏼♀️😂🤧 اره منم دیدم همش میگن دوسال دیگه بهت خواستم مطمئن بشمحس ششم نیستم ولی یه چیزایی یه وقتی خیلییی دقیق حس میکنمبنظرم طی دو سه سال دیگه ازدواج میکنی۲۴ساله هستی؟
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 خب جیگر بعد این همه اطلاعات درست ازش حست چیه نسبت بهش و رابطمون مال همین توهم حست بگو دیگه نسبت به من اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
آفتابگردنهههه عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3388 😂😂😝😝 عزیزم خاستگار بعدی برام چه زمانی میاد؟مشخصاتش چیه؟دوست پسرم کی میاد جلو؟