mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عنوان حس ششم هست♥️ 892 بازدید | 198 پست میشه یانه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/05/23 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6478 من عزیزم شما حس ششمی میشه بگی من کی شاغل میشم ؟ اصلا اگر میشم چه شغلیه ؟ بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
_019_s عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 2185 عزیزم شما حس ششمی میشه بگی من کی شاغل میشم ؟ اصلا اگر میشم چه شغلیه ؟ شاغل میشی ۳ الی ۵ ماه دیگه دیگه بقیشو نمیدونم
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 بله میشه گل خوشگلم میرم؟کی و چطور ازدواج میکنم؟باهمونی که فکرمه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
تدلیس عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6478 حس دوست پسرم به من چیه ؟ من و برای اینده میخاد ؟ بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
_019_s عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 2185 عزیزم میتونی از خصوصیات چهرم بگید صورتت لاغره بینیت متوسط چشمات تقریبا ریز لبات جمعه تقریبا کوچیک گندمی هستی اندامت هم متوسط قدت ۱۵۰ الی ۱۶۰ هست
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 صورتت لاغره بینیت متوسط چشمات تقریبا ریز لبات جمعه تقریبا کوچیک گندمی هستی اندامت هم متوسط قدت ۱۵۰ ... گل خوشگلم میرم؟کی و چطور ازدواج میکنم؟همونی که تو فکرمه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته