2777
2789
عنوان

تغییر اسم بچه

7912 بازدید | 56 پست

سلام دوستان

من یه دختر 4 روزه دارم 

از دومین روز تولدش احساس میکنم دچار افسردگی شدم و تنها موضوعی که خیلی بهش گیر میدم اسم بچه هست

البته من و همسرم تا روز قبل تولدش هنوز به قطعیت نرسیده بودیم و دیگه اخر سری اسم هلیا رو انتخاب کردیم

من الان همش ذهنم درگیر این شده که به دختر من اسم هلیا نمیاد 

این احساس داره منو داغون میکنه 

وقتی به چهره دخترم نگا میکنم بهش شیر میدم همه چی فراموشم میشه و احساس میکنم خدا بهم بهتررین و زیباترین دختر دنیا رو داده ولی وقتی میخوام صداش کنم یا کسی صداش میکنه حرصم میگیره ناخوداگاه حتی وقتی اسم دختر عموی دخترم رو صدا میزنن که روژین هست .حرصم میگیره میگم بین اون همه اسم چرا هلیا گذاشتیم 

تازه کلی هم از دیگران نظر پرسیدیم و الان که شناسنامه گرفتیم اگه بخواییم تغییر بدیم تو کل فامیل و دوستام آبروم میره .

امروز با همسرم دعوا کردم سره این موضوع که چرا به من اجازه نداد خودم اسم انتخاب کنم و اونی که میخوام باشه 

بعدش یکم اروم شدم ولی فایده نداره دوباره یادم میافته و همون احساس افسردگی بهم دست میده 

نمیدونم چطوری با این موضوع کنار بیام 

حیف این روزای قشنگ

حیف دختر به اون زیبایی که خدا به من هدیه داده که داره اینجوری با تلخی برام میگذره

میخواستم منو راهنمایی کنین 

خیلی کلافه ام

اگه تازه زایمان کردی حساسیت هات طبیعیه

درست میشه

منم اوایل بهم میگفتن سلام. 

بهم برمیخورد میخواستم خرخره شونو بجوم!!!"

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اسمی دوس داری الان؟

دنیز 

همسرم باهاش مخالف بود

البته زیاد هم اون موقع گیر نداده بودم به این اسم بیشتر میخواسم نیلا بزاریم که با اونم مخالف بود ولی الان که دخترم به دنیا اومده احساس میکنم اسم دنیز بهش میاد 

اتفاقا هلیا اسم خیلی خوشگلیه و من هلیارو از اسم روژین بیشتر دوس دارم .

شما هم دیگه بیش از حد وسواس فکر گرفتی.

مطمین باش دختر ت بزرگتر شد خودشم از اسمش خوشش میاد.

الکی هم نمیخواد اسم بچه رو عوض کنی 

اتفاقا هلیا اسم خیلی خوشگلیه و من از روژین بیشتر دوس دارم این اسمو. شما هم دیگه بیش از حد وسواس فکر ...

اگه بخوام عوض کنم تو کل فامیل ابروم میره دیگه بیشتر داغون میشم