2777
2789
عنوان

علت نازایی در زنان ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 65 پست
همین مونده از افغان بدبخت یاد بگیریم اتفاقا همه بدبختی و زیر پا له شدنشون بخاطر زادو وعدههمه جای دنی ...

اونا اصلا متحد نیستن وگرنه کشورشون که  پر از منابع  هست و اگه متحد بودن الان افغانستان یکی از ثروتمند ترین کشورا بود  برای همون  امریکا ول کن افغانستان نبود   ولی مردمش  فقط  بلدن  فرار کنن پشت وطنشونو خالی کنن و   بدبختیش بمونه واسه  ماها  😕 

اما ایران کشور متحد تری هست  ولی  امار جمعیت  رو به کاهشیه

اللهم عجل لولیک الفرج
جمعیتمون داره رو به پیری میره و نسل جوان کم شده عزیزم

الان ما دهه شصتیا ک اینهمه زیاد بودیم و انفجار جمعیت جوان بودیم و نیروی جوان مملکت ،چه گلی ب سرمون زدن اکثرا بلاتکلیف و بیکار یا کلا مجرد و ناامید... اگه قراره اینطوری جمعیت جوان داشته باشیم همون بهتر ک نباشه ی نسل دیگه هم بدبختی و فلاکت رو تجربه نکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا درست نمیخونی نظر میدی ؟مگه من گفتم افغانیا کار درستی میکنن دارم علتو بررسی میکنم و نگفتم کار کدو ...

من تورو زیر سوال نبردم خواستم اگه کسی میخونه متوجه بشه که دو تا دوتا تولید نکنن بعد واسه ی پول آرایشگاه موی سر بچه تحقیر بشن پربازدید رو میگم 

عزیزم همین جوونامونم بیکارن چرا باید چنتا بچه دیگم بدبخت بشن تک فرزندی با کیفت خوب خیلی نسبت ب چند ف ...

نه  کم فرزندی  جامعه ای  افسرده  به بار میاره  

اللهم عجل لولیک الفرج

شاید به خاطر رژیم غذایی نمیدونم

ولی فکر نکنم به خاطر استرس باشه چون اکثر کشورا هم همینن دیگه کمتر کسی بچه دار میشه منکه از اولم همیشه احساس میکردم چیزی به اسم خانواده فقط توی ایرانه

گوزل تبریزیم💚

یکی یه جواب حق بده واقعا در عجبم

میگن بخاطر تغذیه نامناسب هست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
الان ما دهه شصتیا ک اینهمه زیاد بودیم و انفجار جمعیت جوان بودیم و نیروی جوان مملکت ،چه گلی ب سرمون ز ...

دهه شصت و پنجاه  که همش جنگ بود  

وقتی خودمون بچه زیاد بیاریم و  برای جامعه  و خوب تربیت کنیم   جامعه ای موفق داریم  

اللهم عجل لولیک الفرج
الان ما دهه شصتیا ک اینهمه زیاد بودیم و انفجار جمعیت جوان بودیم و نیروی جوان مملکت ،چه گلی ب سرمون ز ...

ولشون کن بزار تبلیغ کنن پولی نیست که کسی بچه بیاره دیروز دیدم تو ی فروشگاه دقیقا مثل افغانستان مردم به سمت اجناس بنجل و بی کیفیت هجوم برده بودن 

البته ما مردم زیرکی هستیم 

ماشالا همه چه دلایلی هم ردیف کردین هشتاد. میلیون جمعیت برای ایران کمه خدایااا چرا آخه چراااا ما اینط ...

خب یعنی چون جمعیت هشتاد میلیونه دیگ هرکی ازدواج میکنه بچه نیاره؟

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

خب اکثرا ایرانیا بالای ۳۰ بچه میارن این خودش یکی از دلایل ناباروری ،تو تغذیه هامون اکثرا قندای مصنوعی فست فود و نگهدارنده هست اکثرا اصافه وزن داریم تحرک و ورزشمون هم کم شده ‌فرهنگ اپارتمان نشینی و و دوری از مادر طبیعت 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

عزیزم همچینن الان خوشحال نیستیمااا تو ایرانی ؟کلا چ تک فرزند چ چند فرزند تو ای ان بدبخته

خب دیگه   خوشحال نیستیم چون    بچه کم میاریم  بچه اوری  خودش نشانه سلامت جسم  زن و مرد هست    ادم سالم هم  پر انرژی و شاده

اللهم عجل لولیک الفرج