2777
2789
عنوان

طلا بفروشم لباس بخرم

347 بازدید | 18 پست

به انگشتر دارم پونزده تمن میشه 

کلی خرید واجب دارم میخام عروسی کنم لباس خونگی و‌خواب خوشگل میخام بخرم دوس ندارم از نامزدم بگیرم فک کنه تا حالا نداشتم اخه من همیشه لباس بیرونی میخربدم واسه خونگی نمیخریدم

بنظرتون بفروشم؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به نظرم

از یکی قرض بگیر بعدا بهش پس بده، طلا رو حیفه نفروش

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اولش اومدم بگم نه چون در کل عاقلانه نیست ولی میگم آره. من اول زندگی خیلی به این چیزا اهمیت ندادم و همین باعث بی ذوق شدنم شد.

اون انگشترو که تو فکرت افتاده اول و آخر میفروشی. چه بهتر که به جا باشه و یه خرید حسابی باهاش بکنی. فقط لیست چیزایی که میخوای رو کامل دربیار و بودجه بندی کن بعد برو بخر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.