2777
2789

دوستاتی که میگفتن کجایی نیستی هستم  حالمم خوبه 🥰سایت نمیشد عکس گذاشت پیام خطا میداد واقعا اعصاب خوردی بود که نذاشتم☺️

کباب ترکه 😍🥰😋

به حدی هوا گرمه بعدش نشستم آب دوغ خیار درست کردم بخوریم 😜🥰

دستامون گردو سیاه کرده 😂به حدی عاشق گردو‌ هستم روزی ۱کیلو میخورم دستام اونجوری سیاه شده ببخشید دیگ تو عکس بد شده😂😁🥰🙈🙊

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قهرم باهاش ناهار بهش نمیدم هیجی درس نکردم تواین۵سال سومین باره خیلی دلهره دارم کتکم نزنه یوقت

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

نوش جان 

منم یه ریلز دیدم تو اینستا با قارچ و عدس کوکو درست میکرد میخام برم درست کنم 😂 فک کنم قراره عن بشه ناهار نداشته باشم

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

عزیزگ اون رومیز  دلم برد ازرکجا خریدی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

من با بوی غذا حالم بد میشه از اول بارداریم غذا درست نکردم دلم تنگ شد

اشکال نداره این دوران میگذره خودت درست میکنی فعلا لذت ببر بزار واست درست کنن😉

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚