2777
2789

به اندازه عمرم فیلم ترسناک دیدم اما اسم هیچکدوم تو خاطرم نیست حتی همین الانم دوتا فیلم دارم تو گوشی که هنوز ندیدم‌ الان میخوام ببینم🤕

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین گلم ژانر وحشت اون شرایط خاص خودش رو میطلبه یعنی بستگی به این داره که شما چه فیلمی رو چه جوری و تو چه شرایطی ببینی. 

مجردین یا متاهل؟ 

چند تا پیشنهاد براتون دارم که بتونید بیشتر اون هیجان و ترس زیر پوستی فیلم رو تجربه و درک کنید

اول اینکه حتما فیلم رو شب ببینید نه تو روز 

شب با چراغها و لامپهای خاموش و تو تاریکی 

شب ولی با چراغهای نورانی فیلم ترسناک اصلا هیچ لذت و هیجانی نداره اگه 12شب به بعد باشه که چه بهتر عالیه

دوم تنها باشی، دوستانه یا خانوادگی فیلم رو از هیجان و اون ترس مورد نظرت دور میکنه. هم تنها نیستی هم بخاطر صحبتو حرف یا شوخیهای وسط فیلم مزه فیلم کاملا میره

سوم سکوت کامل، تو شلوغی، سر و صدا یا دورهمی اصلا نه هیجان نه ترس رو حس نمیکنی

چهارم هندزفری

پنجم نوع فیلم و ژانرش 

اینکه چه ژانری بهت بیشتر ترس و هیجان رو منتقل میکنه  

ببین گلم ژانر وحشت اون شرایط خاص خودش رو میطلبه یعنی بستگی به این داره که شما چه فیلمی رو چه جوری و ...

خیلی ممنونم عزیزم

من مجردم

اخه ژانر نمیدونم چی دوس دارم

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
ببین گلم ژانر وحشت اون شرایط خاص خودش رو میطلبه یعنی بستگی به این داره که شما چه فیلمی رو چه جوری و ...

میخوای بنده خدارو جن زده کنی؟😂😂😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خیلی ممنونم عزیزممن مجردماخه ژانر نمیدونم چی دوس دارم

ببین گلم ژانر وحشت زیر شاخه زیاد داره

یه سری از فیلمها هستن که ترسناک نیستن ولی زیرشاخه ژانر وحشت حساب میشن

مثلا بیشتر هیجانی هستن تا ترسناک، ولی  رگه هایی از ترس هم تو بخشها و صحنه هایی ازفیلم هست

ولی کلا زیر شاخه های ژانر وحشت

1، ترسناک با موضوعات و مضمون جن، شیطان، روح، جنزدگی و تسخیر شدگی

2، ترسناک، اسلشر

که خودش 2نوع هستش
(هارد کور) که خیلی خفنه

یعنی با صحنه های  شدید خون و خونریزی و قطع عضو و سر بریدن با صحنه های ناجور جنایت و آدمکشی.

(سافت کور) که که از اسمش مشخصه خفیفتره

یعنی صحنه های جنایت، خون و خونریزی، قتل عامش کمتر

3، ترسناک، معمایی

4، ترسناک، ماورایی

5، ترسناک، آدمخواری و زامبی

6، ترسناک، جنایی مثل  زندگینامه جنایاتکاران معروف

7، ترسناک، مستند
این شاخه رو من خودم به شخصه خیلی دوست دارم

چون به صورت مستند ساخته شدن

مثلا  درقسمتی ازفیلم یا کل فیلم با دوربینی که توسط یکی از بازیگران فیلمبرداری میشه از دید اون فیلمو نشون میدن

یا مثلا مصاحبه هایی که درطول فیلم انجام میدن یا مثلا تحقیقاتی که نشون میده باعث میشه بیننده حس کنه مستند داره میبینه و این حوادث و اتفاقات فیلم واقعیه
پس ترسش هم فرق داره یعنی زیر پوستی و عمیقتره

8، ترسناک، هیجانی روهم توضیح دادم

9، یه سری هم هستن که موجودات ترسناک و عجیب و غریب رو نشون میدن مثل فیلمهای:
شیطان زیر
هبوط یا  نزول 1 و 2
هرم
یک مکان ساکت 1 و 2
این موارد

10، کمدی، ترسناک هم داریم مثل
 Come to Daddy

روز مرگت مبارک 1 و 2
شرکت ترس