2777
2789
نترس جنزده نمیشه گلم😂😅اگه قرار به جن زدگی بود، من بعد 28سال دیدن ژانر وحشت تو این شرایطی که گفتم ت ...

جدی؟ منم عاشق فیلم ترسناکم خیلی نگاه کردم و میکنم ولی گاهی حس بدی بهم دست میده تازه من تو روز و دورم شلوغ باشه نگاه میکنم ولی تا چند روز توهم میزنم 😂 میگم اگه شب ببینم که واقعا جن زده میشم البته من بیشتر تو سبک اسلشر نگاه میکنم نه جنی 😱☹️😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ منم عاشق فیلم ترسناکم خیلی نگاه کردم و میکنم ولی گاهی حس بدی بهم دست میده تازه من تو روز و دورم ...

نه من همه سبکها دیدم

والا تنها اونم تو تاریکی مثلا برق میره فقط نور گوشیم که فیلم میبینم  هست

والا کل خونم پره آیینه نه روشو میپوشونم نه چیزی

میگن جنها از طریق آئینه ها وارد میشن یا تو حموم هستن

ما 2تا حموم داریم یکی تو اتاق یکی پذیرایی

هزار و یک چیز شنیدمو خودم که اگه انجام بدیم جن میاد

یا انحام ندیم جن میاد

والا برای من که اصلا نبوده، 

نه من همه سبکها دیدموالا تنها اونم تو تاریکی مثلا برق میره فقط نور گوشیم که فیلم میبینم هستوالا کل ...

نه اینکه چرت و پرته آینه و اینا ... من خودمم بارها شبا تنها خوابیدم تا صبحم میرم دستشویی حتی خونه مادرشوهرم اینا نزدیک قبرستونه توی روستا اونجام شبا تا صبح میرم دستشویی این چیزها تا حدی چرت و پرته ولی خب جرات اینکه بااین چیزایی که گفتی فیلم ترسناک ببینم رو ندارم نه اینکه بترسم حس بدی بهم منتقل میکنه🤷🏻‍♀️🥴🤭🥲☹️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔