2777
2789

سلام بچه من فقط یکی از ابروهام خودشم فقط تاجش خیلی بدهههه ینی تاج نداره یکمم فاصله داره بابینی کلا خالیه یه راهکار بدین خواهشااااا چندتا پرز کوچلو موچلو اون دور اطراف مونده میشه بهش امید داشت 

لطفا کمک کنین چون خیلی نارحتم فک کن یه کوچولو چیز چقدر زشتت میکنه🥺🥺🥺🥺🥺🥺

کیو؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

فیبروز کن خب

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چه مدت زدی عزیزم🥺

من والا زیاد ادامه ندادم کار پیش اومد اینا ول کردم ولی اثرش تا یه هفته بود و مدتها باقی موند تا کم خونی اعصاب خورد الان موهامم می‌ریزه چه برسه ابرو و اینا 😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی