اسمش رابطه دو طرفست، هر چقدر میاد سمتت تو باید بری سمتش، هرچقدر واست ارزش قائل میشه و واست زمان میذاره توام باید همونجوری باشی وگرنه یه روز به خودت میای میبینی از خودت کم کردی که به یکی دیگه اضافه کنی.
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
رابطهای که یه طرفه پیش بره اون آدمی که پیش بردتش آسیب میبینه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این سومین کاربری من هستش دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
خب تو یه رابطهی درست طرف مقابلت پا به پات میاد که تو اصلا احساس مشکل نکنی و به این چیزا فکر نکنی
رابطهای که دو طرفه پیش نره اصلا رابطهی درستی نیست
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه طرف مقابلت واقعا دوستت داشته باشه و ادم نرمالی باشه رابطه تون هم جدی باشه نیاز نیست مدام در حال تلافی کردن محبتاش باشی اون برای دل خودش اینکارو میکنه
توی روابط دوستی اینی که شما میگید خیلی زیاده و دو طرف منتظرن ببینن اون یکی براشون چیکار میکنه
دو طرفه باید پیش بره ولی از اینکه سهم خودتو درش انجام میدی احساس بدی بهت دست نمیده
نه تو رابطهی احساس بدی بهت دست نمیده چون طرف مقابلت جوری رفتار نمیکنه که حس کنی محبتت زیادیه
وفتی طرف مقابلت جوری رفتار کنه که فکر کنی زیادی مایه گذاشتی اونموقعاس که اول باید بکشی عقب دیگه بیشتر از این تنهایی پیش نبری رابطه رو بعدشم به احتمال زیاد باید اون رابطه رو تموم شده بدونی
آدما کلن دو دستن یا زرنگی یا سادهساده ها واسه ی زرنگا سوژهی سواستفادهچون از نظر جامعه مرد قالب ...
به نظرت چرا جامعه مرد رو قالب میدونه