2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 19 پست
چون هر کاری کنی اونا مردن و هیچی هم ازشون تو رابطه کم نمیشه نه عابروشون و نه احساسشون و نه موقعیتشون ...

چون خودمون مسببش هستیم 

چون بدون هیچ دلیلی میایم قلب و احساسمون رو کاملا در اختیار کسی میزاریم که هیچ شناختی ازش نداریم 

ما خیلیهامون حتی بلد نیستیم به چه اندازه تو زندگی متاهلی هم به همسرامون محبت کنیم بعضی مواقع انقدر این محبت و ایثار زیاد میشه که نتیجه عکس داره و ندادنش هم باعث کدورت میشه چون اون موقع تو انجام وظیفت کوتاهی کردی

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
چون تو همه ی دین ها و مذهبا وتمدن ها بجز زرتشت،زن رو وسیله لذت و مرد رو برای لذت بردن از زن میدونن.

شما در مورد این گفتت تحقیق کردی؟

من میتونم قبول نداشته باشم این صحبتتون رو

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما در مورد این گفتت تحقیق کردی؟من میتونم قبول نداشته باشم این صحبتتون رو

نه تحقیق نکردم.طرز فکرا فرق داره

تو کوچمون یه دختر پسرو در حال رابطه جنسی گرفتن

هر دو تا همسایمون بودن.فرض کن فرداش این موضوع رو فهمیدی.نظرت رو بگو تا نظر همسایه ها رو بگم

نه تحقیق نکردم.طرز فکرا فرق دارهتو کوچمون یه دختر پسرو در حال رابطه جنسی گرفتنهر دو تا همسایمون بودن ...

خب یه رابطه ای انجام شده که نا مشروع بوده و هردو مقصر هستن 

خب یه رابطه ای انجام شده که نا مشروع بوده و هردو مقصر هستن

بعد چند وقت پسره تو کوچه واس دوستاش تعریف می‌کرد که با دختره داشته چکار میکرده(با غرور)

اما دختره که هیچ،حتی خانوادشم روشون نمیشد از خونه بیرون بیان.بعد از یه مدت از محل رفتن

کار هردو اشتباه بود.ولی پسره سرش بالا بود و دختره سرش پایین.منم اینا رو قبول ندارم.ولی جامعه پسره رو برنده خطاب کرد و دختره رو فاحشه.ذهن خرابه مردمو میشه درست کرد؟

دفاع کردن من از دختره ذهن پدر و مادرمو نسبت به من خراب کرد.دیگه تا تهش برو