2777
2789

من واقعا از کار کردن برای دیگران خسته شدم تمام انرژیمو کیزارم اخرشم هیچی ب هیچی ی حقوق ک نصفشو کرایه میدم و تهش ب هیچ جا نمیرسم ب نظرتون چ شغلی خوبه ؟ آنلاین شاپ زدم ولی دریغ از ۵ تا فالور هیچی ب هیچی 

من کمکت میکنم ❤️
عزیزم میتونم بپرسم شغلتون چیه و حقوقتونو لطف کنید

من توی مطب زیبایی کار میکنم  هم اپراتور لیزر و هم دستیار پزشک زیبایی گاهی ژل و بوتاکس تزریق میکنم و حقوقم درمان ۱۲ میلیونه و فقط ۶ میلیون کرایه میذم برای رفت و آمد و از ۹ ۸ صبح تا ۶ 

من کمکت میکنم ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی مطب زیبایی کار میکنم هم اپراتور لیزر و هم دستیار پزشک زیبایی گاهی ژل و بوتاکس تزریق میکنم و ...

درامد پزشکی که تو کلینیک کار میکنه چقدره؟ صرفا کار کنه کلینیک برای خودش نباشه

عزیزم اپراتور بودن خوبه؟ ارزش داره یاد بگیرم؟

اصلا ب هیچ عنوان فقط ی حقوق ناچیزی میگیری ک شب از دست درد نمیتونی بخوابی عزیزم حقوقت حتی پول فیزیوتراپی دست و بدنت نمیشه 

من کمکت میکنم ❤️
درامد پزشکی که تو کلینیک کار میکنه چقدره؟ صرفا کار کنه کلینیک برای خودش نباشه

ببین مثلا پزشک ما دوروز در هفته فقط تزریق ژل و بوتاکس انجام میده و فقط ۴ ساعت کار میکنه همین در ماه میشه ۳۰ میلیون 

من کمکت میکنم ❤️

اینم بگم بخدا نصف بیشتر تزریق ها رو من انجام میدم فقط دکتر حضور داره و پولش تو جیبش میره و تمام زحمت و استرسش برای منه یا حتی لیزر من روزانه یهو میبینی ۱۰ نفر رو لیزر کردم و واقعا سخته و تمام بدنت درد میگیره آخرش از درآمد کل ماه ک خیلی زیاده من ۱۲ تومن حقوق میگیرم ک ی تیکه لباسم نمیتونم بخرم برا خودم با این گرونی و کرایه راه 

من کمکت میکنم ❤️
همینو میگم دیگه من خیلیارو دیدم ک انجام دادن بدون مجوز و من دقیقا از همین میترسم

ببین کلینیکا که اصلا اجازه نمیدن چون کلینیک خودشون پلمپ میشه فقط پزشک عمومی میتونه ...درضمن اگه کسی ازت شکایت کنه کلی جریمه نقدی و زندان اینا داره