2777
2789
عنوان

دلم برای پدرشوهرم میسوزه

306 بازدید | 14 پست

دلم برا پدرشوهرم

میسوزه😐

اخلاقش عین بچه هاس تا یکم باهاش حرف میزنی میخندی زودی شارژ میشه  چرت و پرت گاهی حرف میزنه😂

ولی در همون عین  تررر میزنه ب حالم با تیکه هاش یا میگ ب بچع جاری من تورو میخوام نی نی بده اونو چیکنم تو بیا بغلم یا وقتی بچم بغلشه زود پس میده یا نمیگیره بچمو😑

ولی نمدونم جاری چیشده ک جدیدا واسش شیرین شده ممکنه ک زیرآب منو زده باشه؟ همونطوری ک میاد پیش من میگ نمدونم پدرشوهر همچین حرفی میزد دربارت مادرشوهر همچین میگف ؟؟

آخه دلم میخواد محل پدرشوهر نذارم ولی یاد کاراش میوفتم عذاب وجدان میگیرم 

حامله بودم واسم آبمیوه شیر خرما یکبار با اصرار خودش گفتم پفیلا دلم میخواد تا یه مدت فقط پفیلا میخرید می‌آورد نمدونم واسم رخت خواب مینداخت وقتی میومد خونه درازکش بودم بلند میشدم نمیذاشت 

یا تو بیمارستان بودم زاییده بودم زنگم زد شبش با اینکه عصر ملاقاتم بود 

بچم رو شب نگه میداشت و می‌گفت تو بخواب خسته ای 

تا بچه گریه میکرد ورش می‌داشت اجازه نمیداد ببینم چشه😑پیش خودش میخوابوند 

بعد چیشد ک یهو دور شد از جفتمون؟

آها بعد زایمان با اینکه فک و فامیل شیر آبمیوه میاوردن اونم خودش جدا میخرید 

هر روز ب یه بهونه میومد بالا خونم 

رفتم ۱۰ روز خونه مادرم هر دوروز زنگم میزد

چجور رفتار کنم اخه من 

ب نظرتون بگم چرا همچین شدی با من؟ اخه گاهی تیکه میندازه بی محلی میکنه مثلا میبینی ظهر خوبه ها ولی شب بد میشه 

حامله بودم دسشوییشون حیاط بود شب میخواستم برم بزور میگف در  خونه رو باز بذار من نگا میکنم نترسی میگفتم نمی‌ترسم ولی باز اصرار میکرد یهویی گربه میاد می‌ترسی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرمن مثل یزیده خوشبحالت

الان کلا ۱۸۰ درجه فرق کرده 

به جاریم و بچش بیشتر نزدیک شده منو محل نمیده .. یا مثلا بچم رو تخریب میکنه گفتم فلانی میگ شنیدم بچه هستی خیلی خوشگله عکسش رو نشون بده بعد گفت فلانی خوشگل ندیده که ب دختر تو میگه خوسگل😐

من تا حالا کسی رو‌ندیدم که انقدر درباره پدرشوهرش تاپیک بزنه و رفتار و شوخی های پدرشوهر براش مهم باشه

قبلا هم بهت گفتم تمرکزت تو زندگی رو‌ شوهر و‌بچه ت باشه ، نه پدرشوهر

چرا انقدر به روابط جاریت باهاش حساسی؟؟؟

واقعا درکت نمیکنم🤷‍♀️

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️