2777
2789
عنوان

آبروریزی😔

383 بازدید | 25 پست

چندسال با یه پسری بودم میدونستم منو نمیخواد اما بهش وابسته شدم . خیلی دوس داره با دختر خوشگلو کاری و زرنگ و پررو و زبون دار دوست باشه که منم داغونم منو فرستاد سرکار اونا منو انداختن بیرون آبرومو پیش دوس پسر سابقم بردن گفتن اصلا فقط یه حا وایمیسته بی عرضس شما چرا با این دوستی نرمال نیست بدردت نمیخوره..بعد دوس پسرم ولم میکنه..

هزاران بار خدافظی کرد به بهانه های مختلف ..

اومدم اینجا تایپیک زدم یه دختری باهام دوست شد باهاش درد دل کردم شماره دوس پسرمو دید قصدش خیر بود بهش گفت دوس دخترت چون رفتی میخواد.خودکشی کنه بهش برگرد دوس پسر سابقم گفت این بچه بازیا چیه چرا با یکی درد دل کردی به شماها چه ربطی داره من چرا کات کردم زندگی من به خودم مربوطه جوونم مجردم هرکاری بخوام میکنم..اینم بگم که رفت با یه دختر دیگه چون از من متنفر شد چون بی عرضه ام و سرکار منو انداختن بیرون ‌...این دوستم که واسه نی نی سایته دوروز پیش دوباره بهش زنگ زد..😭امشب دوست پسر سابقم بهم گفت بابا نمیخوامت هرچی زور زدم دیدم نمیتونم باهات بمونم برو با یکی دیگه دوست شو من نمیخوام باهات بمونم باعث شدی از همه کارام بیام بیرون دیگه نمیخوام نقشی تو زندگیم داشته باشی!

واقعا دلم شکست خیلی کوچیک شدم درصورتیکه من به دوستم نگفتم به اون پیام بده😔خیلی افسرده با حرفاش کوچیکم کرد خوابم نمی‌بره چیکار کنم😭هم ولم کرد هم خیانت کرد هم هزار بار کوچیکم کرد گفت نمیخوامت برو 

ولش کن عزیزم تموم شدس 

رو اعتماد بنفست هم کار کن بعد با هر کی خواستی اوکی شی شو 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منو هزار بار پس زد دختره ام بهش هی پیام داد این فکر کرد کی هست 😔

همین الانم دیر نشده به خودت بیا 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
ارزش خودتو بدون ...بهش محل نده پرروترش نکن ..هیچوقت غرورتو برای هیچ مردی زیر پا نزار

والا من بهش پیام ندادم دوستم اول پیام داد قصدش خیر بود دومین بار زنگ زد همینجوری الکی واسه تفریح..

اونم فکر کرد من ولش نمیکنم به دختره میگم بهش زنگ بزنه ..

قشنگ امشب گفت نمیخوامت برو با یکی دیگه (خودشم با یه دختر دیگه دوست شده )

چرا اینجا اعتماد میکنی آخه شماره میدی ولش کن یه پسره دیگه چیه مگه به خودت برس گوربابای مردا

آخه رفته با یه دختره دوست شده بعد ۷ سال منو بخاطر کار نکردن ولم کرد تو افسردگی بودم اما از امشب دیگه واسم مهم نیس امیدوارم دختره دیگه بهش پیام نده 😔

خب برو با يكي ديگه ك قدر تو رو بدونه و بخاد

چرا دري ك ميدوني كلي چيز ميز گذاشتن پشتش ك باز نشه رو انقد ميكوبي 

اصلا با هيچكس نباشي شرف داره ب بودن با اين ادم ك تو رو نميخاد

هر كسي اختيار اينو داره با كسي ك دوستش نداره نباشه اونم همينطور خب نبايد از خودت ايراد بگيري

با كسي ك نميشناسي هم درد دل ميكني اطلاعات واقعي نده 

حالا شانس اوردي اين ادم بد از اب در نيومده ولي اين كارا بيشتر پسرا رو متنفر ميكنه 

هر بی سر و پایی رو آدم حساب نکنید که اینطور واسه تونشاخ بشن.

واقعا!

حالا بعد خدافظیش بهش گعته بودم من هنوز دوستت دارم تو با دختر دیگه ای هستی دارم آتیش میگیرم خاکبرسرم اونم اینارو بهم گفت حقمه واقعا 

والا من بهش پیام ندادم دوستم اول پیام داد قصدش خیر بود دومین بار زنگ زد همینجوری الکی واسه تفریح..او ...

عزیزم کلا از فکرت بیرونش کن ...اون ارزشی ندارع ک تو بخوای حتی بهش فکر هم کنی ..کسی ک این رفتارها این عملکردشه بدون آدم نیس 

آخه رفته با یه دختره دوست شده بعد ۷ سال منو بخاطر کار نکردن ولم کرد تو افسردگی بودم اما از امشب دیگه ...

با همون دختر هم ارتباطت رو قطع كن

اينجا هم تاپيك ميزني خب كاربريت رو ميبينه و ميره همينا رو ب پسره ميگه

من نميدونم چرا انقد راحت ب همه اعتماد ميكنيد

خب برو با يكي ديگه ك قدر تو رو بدونه و بخادچرا دري ك ميدوني كلي چيز ميز گذاشتن پشتش ك باز نشه رو انق ...

آره واقعا متنفر تر شد بعد این قضیه در صورتیکه که به دوستم گفتم بهش پیام نده اما گوش نکرد