چندسال با یه پسری بودم میدونستم منو نمیخواد اما بهش وابسته شدم . خیلی دوس داره با دختر خوشگلو کاری و زرنگ و پررو و زبون دار دوست باشه که منم داغونم منو فرستاد سرکار اونا منو انداختن بیرون آبرومو پیش دوس پسر سابقم بردن گفتن اصلا فقط یه حا وایمیسته بی عرضس شما چرا با این دوستی نرمال نیست بدردت نمیخوره..بعد دوس پسرم ولم میکنه..
هزاران بار خدافظی کرد به بهانه های مختلف ..
اومدم اینجا تایپیک زدم یه دختری باهام دوست شد باهاش درد دل کردم شماره دوس پسرمو دید قصدش خیر بود بهش گفت دوس دخترت چون رفتی میخواد.خودکشی کنه بهش برگرد دوس پسر سابقم گفت این بچه بازیا چیه چرا با یکی درد دل کردی به شماها چه ربطی داره من چرا کات کردم زندگی من به خودم مربوطه جوونم مجردم هرکاری بخوام میکنم..اینم بگم که رفت با یه دختر دیگه چون از من متنفر شد چون بی عرضه ام و سرکار منو انداختن بیرون ...این دوستم که واسه نی نی سایته دوروز پیش دوباره بهش زنگ زد..😭امشب دوست پسر سابقم بهم گفت بابا نمیخوامت هرچی زور زدم دیدم نمیتونم باهات بمونم برو با یکی دیگه دوست شو من نمیخوام باهات بمونم باعث شدی از همه کارام بیام بیرون دیگه نمیخوام نقشی تو زندگیم داشته باشی!
واقعا دلم شکست خیلی کوچیک شدم درصورتیکه من به دوستم نگفتم به اون پیام بده😔خیلی افسرده با حرفاش کوچیکم کرد خوابم نمیبره چیکار کنم😭هم ولم کرد هم خیانت کرد هم هزار بار کوچیکم کرد گفت نمیخوامت برو