2777
2789
عنوان

آبروریزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 25 پست
آخه رفته با یه دختره دوست شده بعد ۷ سال منو بخاطر کار نکردن ولم کرد تو افسردگی بودم اما از امشب دیگه ...

اگه پسره اومد گفت بگو اینجوری بوده و خطتو عوص کن به دختره هم بتوپ هرچند انگار بدش نیومده از این موضوع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پسره اومد گفت بگو اینجوری بوده و خطتو عوص کن به دختره هم بتوپ هرچند انگار بدش نیومده از این موضو ...

بهش گفتم که من دختره رو نفرستادم فراموشت کردم خطمم عوض کردم واسم ارزشی نداری خدافظ 

اگه پسره اومد گفت بگو اینجوری بوده و خطتو عوص کن به دختره هم بتوپ هرچند انگار بدش نیومده از این موضو ...

خطمو عوض کردم نه😂اشتباه شد میخواستم بگم شمارتو پاک کردم.بهس گفتم خیالت تخت شمارتم پاک کردم خوش گذشت خدافظ

بهش گفتم که من دختره رو نفرستادم فراموشت کردم خطمم عوض کردم واسم ارزشی نداری خدافظ

افرین خوب کاری کردی عزیزم میگذره نگران نباش من انقد عاشق شدم که نگو یه پا حبیب🤣 الان درگیر شوهرداریم

ببین عزیزم این آدم اونقدر رذله که حتی حرمت روزهای 

خوب تون رو هم نگه نمیداره که حداقل مثه یک انسان

خداحافظی کنه

همه تلاشش رو کرد که قبل رفتن لهت کنه

به جای اون جمله آخرت کاس واسش مینوشتی

که یقین داشته باش یه روزی ، یه جایی ، یکی مثه خودت

سر راهت قرار میگیره که بعد خواهی فهمید با دیگران چه کردی

به جای سرزنش خودتم برای آینده ت برنامه ریزی کن و

روی هدف های خوب زندگیت کار کن

مهم نيست نتيجه مهمه يكي از روي بد نيتي ميره خبراي تو رو ميذاره كف دست يكييكي هم از روي خوش نيتي نتيج ...

دیگه کاریش نمیشه کرد متاسفانه آبروم رفت خوارو خفیف شدم 😔این پسره انقد یکسال اخیر منو دوس داشت هی بغلم می‌کرد هی واسم کادو و خوراکی میخرید واقعا بخاطر بی عرضه بودنم ولم کرد باورم نمیشه😟

ببین عزیزم این آدم اونقدر رذله که حتی حرمت روزهای خوب تون رو هم نگه نمیداره که حداقل مثه یک انسانخدا ...

واقعا منم در تعجبم وقتی من کاری نکردم و تا لحظه آخر مهربونی کردم چجوری بخاطر بیرونایی که رفتیم و خاطره هامون عین آدم نرفت و انقد بد صحبت کرد واقعا دلم شکسته هرکاری میکنم خوابم نمی‌بره دارم دیوونه میشه با یه دختر دیگه ام هست