2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کتو همراه فست تو یک ماه ۶ کیلو

یعنی فقط فست جواب نمیده؟من یه هفتس رژیم فستینگ گرفتم کالریمم به ۸۰۰تا کلا توی روز رسوندم خودم متوجه شدم که لاغرتر شدم ولی وزن نکردم هنوز

فستینگ رژیم نیست .یه سبک زندگیه..من فست میکنم .۱۶ به هشت .۱۶ ساعت چیزی نمیخورم.هشت ساعت میخورم .و اون تایم خوردن غذاهای پروتیین دار و سلامت میخورم اندازه کالری مناسب.

یعنی فقط فست جواب نمیده؟من یه هفتس رژیم فستینگ گرفتم کالریمم به ۸۰۰تا کلا توی روز رسوندم خودم متوجه ...

چرا جواب میده . ولی من کتو رو بیشتر دوست دارم زود تر آدم نتیجه میگیره . البته من فقط دو روز در هفته فست بودم 

فستینگ رژیم نیست .یه سبک زندگیه..من فست میکنم .۱۶ به هشت .۱۶ ساعت چیزی نمیخورم.هشت ساعت میخورم .و او ...

عزیزم منم یه هفتس فستینگم کالریمم به ۸۰۰تا میرسه بنظرت میشه اینجوری وزن کم کرد؟

کتو چجوریه؟

کربوهیدارت و میوه و شیرینی و کلا قند طبیعی و مصنوعی حذف ‌ 

فقط خوردن گوشت و مرغ و ماهی و سبزیجات و روغن زیتون و روغن حیوانی و تخم مرغ و آجیل و اینا ‌ 

کالریت خیلی پاینه .وزنتو ضبدر ۲۰ کن منهای ۱۰۰ .خودتو عذاب نده .

آخه اصلا گرسنگی نمیکشم وزن خودمو که میزنم میشه ۱۳۰۰کالری ولی خب میخوام زودتر نتیجه بگیرم

آخه اصلا گرسنگی نمیکشم وزن خودمو که میزنم میشه ۱۳۰۰کالری ولی خب میخوام زودتر نتیجه بگیرم

اینطوری شاید زود وزن کم کنی ولی بعد یه مدت استپ میکنی و از همه مهم تر ریزش مو میگیری و عضلات بدنت اب میشه ...به این فکر کن یک ماهه چاق نشدی که بخوای یه ماهه لاغر بشی ‌.هر چی ارومتر کم کنی سلامت تر میمونی و کاهش وزنت موندگار میشه برات

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز