2777
2789

تورو خدا من تهران میشینم اگه کسی تو تهران ساحلی ساده مشکی یا سفید بعد ازینا که بالا تنش جذبه پایین تنش گشاده میشناسه بگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من یه دونه ازینا مشکیشو سال ۹۹ گرفتم

از یه مغازه ک از بنگلادش جنس میاورد

بالاتنش کلا کشه و خنکککککک

پارچش هنوززز یه ذره هم بور نشده

ولی دو سه جاش سوراخ شده ...بازم میپوشمش 😐نمیتونم ازش دل بکنم😑

ینی جایی پیدا کنم ۱۰ تا میگیرم ....پیدا کردی ب منم بده پیجشو

وای من یه دونه ازینا مشکیشو سال ۹۹ گرفتماز یه مغازه ک از بنگلادش جنس میاوردبالاتنش کلا کشه و خنککککک ...

بخدا ذلههه شدم انقدر دنبالشم ازونجاییم ک لاغرم ۵۰ کیلوعم نمیتونم هر ساحلیو بپوشم چون این بالا تنش تنگه خیلی مناسبمه

بخدا ذلههه شدم انقدر دنبالشم ازونجاییم ک لاغرم ۵۰ کیلوعم نمیتونم هر ساحلیو بپوشم چون این بالا تنش تن ...

من الان ۷۸ کیلوام

اون موقع ک اینو گرفتم‌۵۴ کیلو بودم🤣🤣🤣🤣

هم اون موقع خیلی بهم‌میومد هم الان

کلا تنخورش خیلی قشنگه

من الان ۷۸ کیلواماون موقع ک اینو گرفتم‌۵۴ کیلو بودم🤣🤣🤣🤣هم اون موقع خیلی بهم‌میومد هم الانکلا تنخ ...

وایییی خیلی خوبیی چقدر خوبه ک رک میگی منم لباسایی ک‌ دوست دارمو جنسشون خوبرو تا سالیا سال میپوشمم🤣🤣🤣🤣

اع مرسی که گفتی اسم مدلشو نمیدونی بزنم فقط ساحلی؟چند روز بعد دستم میرسه؟

بله بزن پیراهن ساحلی

بستگی داره ولی معمولا۴ـ۳ روزه میرسه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بخدا ذلههه شدم انقدر دنبالشم ازونجاییم ک لاغرم ۵۰ کیلوعم نمیتونم هر ساحلیو بپوشم چون این بالا تنش تن ...

منم امسال یدونه ساحلی  با لنین دوختم کمرش چین داره اونقدر ماههههه یه کت لنین سوزن دوزی یا خامه دوزی یه همچین چیزی

منم تا دوسال پیش 42بودم الان 53ام

پودر جنسینگ میخورم واسه من عوارض نداشت 

قیمتشم زیاد نیست 

استفاده کن بعد برو دعام کن

منم امسال یدونه ساحلی با لنین دوختم کمرش چین داره اونقدر ماههههه یه کت لنین سوزن دوزی یا خامه دوزی ...

من ۵۳ کیلوعم ولی سی نه هیچی ندارم میترسم خودمو بکنم ۶۵ کیلو ولی باز سی نه هام رشد نکنن