2777
2789

از کجا میارن پس این همه لباسای جدید و قشنگ میپوشن ؟ همیشه برام سواله 

یه فامیل داریم 

خانمه خانه داره ، شوهرش کارگره 

رفتن بالا شهر خونه اجاره کردن به سختیییی اجارشو میدن 

باورتون نمیشه تاحالا لباس تکراری تن خانمه و بچه هاش ندیدم 

هم خودش ام بچه هاش همیشه لباسای گرون و قشنگ میپوشن 

خانمه کلی عمل زیبایی و فیشیال و فیلر  و از آن جور چیزا انجام داده 

تعریف می‌کرد میگفت ۷تومن دادم موهامو رنگ کردم 

شوهرش یه پراید داره 

شوهرش از اقوام شوهرمه،  دائما از وصع مالی میناله و واقعا تحت فشاره

اقاهِ کلی چک داره 

چند بار از همسر من پول قرض گرفته 

اصلا قصد بدی ندارن فقط برام جای سواله 

اینا که انقد مینالن چطور هر جا میرن لباسای جدید تنشونه و کلی خرج چیزای الکی میکنن؟ 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

هر کی میناله صرفا فقیر نیس

بعضیا عادت کردن به این که مدام گله کنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سلام یک عدد بنال هستم ک لباسام کهنه شدن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تازه اخرین مدل آیفونم دستشونه اکثریتمنم فکرم درگیر شد

آیفونو ک قسطی میکیرن

ولی بعضیا جیب خالی و پز عالی هستن😂

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

من تو کل تابستون ۴دست لباس میگیرم با اینکه وضع مالی بابام خوبه حالا اینا....

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

می نالن چون خرجشون بیشتر از دخلشونه 

به اندازه خرج کنن کار به ناله نمی رسه 

اما جدای این مورد شما کلا وضعیت اقتصادی خیلی بد شد پول سریع تموم میشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

هرچی بیشتر بنالی خدا کم تر روزی میده 

ولی خب هرکسی ی اخلاقی داره یکی پولداره سالی ی مانتو نمیخره یکی نداره ب بدبختی هرجور شده سه ماهی ی مانتو می‌خره 

خدایا شکرت
می نالن چون خرجشون بیشتر از دخلشونه به اندازه خرج کنن کار به ناله نمی رسه اما جدای این مورد شما کلا ...

پول که واقعا سریع از بین میره 

میری بازار ۴قبم جنس میخری میبینی پولا همش دود شد رفت هوا

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
نه واقعا وضع مالیشون خوب نیس

نگید اگر مردم بدبختن پس چرا پول رستوران و فلان دارن بدن

چون پولشون هیچوقت قرار نیست به خونه خریدن و کارای بزرگ برسه، پولشونو خرج چیزای کوچیک می‌کنن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE