2777
2789
عنوان

مادرم امروز راهی کربلا شد🙂❤️

222 بازدید | 14 پست

سلام دوستان مادرم امروز راهی شد ، میشه برای اینکه صحیح و سالم بره و برگرده اگر مایل بودید دعا کنید❤️🙂

لایک کنید منم صلوات می‌فرستم براتون ❤️

حاجتتون روا ❤️🌹

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم دوستان ❤️🙏🏻

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

انشاءالله بسلامت برن برگردنخانواده منم پنجشنبه میرن انشاءاله

عزیزم میشه بگی دعا کنه ثنا خوشبخت شه

خواهر تو می‌دونی سز اون پسره من چقدر اذیت شدم بگو دعا کنه یکی عاشقانه بخواد منو 

سختی های قبلی فراموشم بشه 

دعام کنه بی قرارم

. لطفا💔🥲

عزیزم میشه بگی دعا کنه ثنا خوشبخت شهخواهر تو می‌دونی سز اون پسره من چقدر اذیت شدم بگو دعا کنه یکی عا ...

دورت بگردم🥲❤️