2777
2789
عنوان

شوهر احمق

5318 بازدید | 45 پست

سلام من چند وقت پیش ی سقط هیجده هفته داشتم ک تو خونه انجام دادم همون موقع هم کذمن داشتم سقط میکردم مادرشوهرم و دختراش رفتن مشهد با اینکه میدونستن مشکل من چیه شوهرم اونموقع سر کار بود کارش هم قشم هست من پدرم دراومد فقط مامانم پیشم بود بچم از ترس زهره ترک شد همه چیز رو دید بچه دوساله و کسی نبود بذارم پیشش من کوتاه اومدم و چیزی نگفتم چند وقت بعد گفتن بیا بریم عروسی  رفتم دیدم ماشین مار رو ک قرض داده بودیم دستشون برنامه میریزن بفروشن و میگن میفروشیم پولش رو سپرده میکنیم و ب رشید میگیم خرج شد اونم بخاطر ابروش مجبور سند بزنه ب شوهرم گفتم اونم داداشش رو فرستاده بود ماشینو گرفتن بعدش مادرشوهر و دختراش چیکار کردن ک چرا گفتی قران ب حوالت و تو تلگ رام بلاکم کردن بازم چیزی نگفتم حالا کارای قبلشون بماند بعد الان ک برای خواهرشوهرم خواستگار اومده شوهرم اصلا انگار هیچی نشده پاشده رفته خونشون اونم یواشکی بعد من زنگ زدم بهش میگم کجایی میگه بیرون صدای مامانش میومد میگم خونتونی میگه اره گفتم خب ناهارم بمون بعد اومده خونه میگه چ خبر گفتم خبرا پیش تو اند شروع کرده داد و بیداد و منو هم بزور اورده خونه بابام و چقدر تهدید و توهین حالا نمیدونم بتید چیکار کنم ببخشید طولانی شد 

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید اعصابم خورده هرجاش رو متوجه نشدید بگید توضیح بدم

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

خودت سقط کردی یا خودش سقط شد؟

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

خانواده شوهرت چقدر متوقع هستند 

یعنی ماشین شمارو سر خود میخوان بفروشن ؟؟

با شوهرت آروم صحبت کن و با سیاست از بدی های خانوادش بگو خوبی هاشونو رو هم بگو که پذیرای بدیهاشون باشه 

ادم اگه بدترین بلا هارم خانوادش سرش بیارن باز نمیتونه برا همیشه کنار بذارشون این انتظار بی جایی هست شمام که دیدی اونجاست چیزی نمیگفتی حتما انقد پیله کردی و ناراحتی به وجود اوردی که گذاشتت خونه مادرت

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
ببخشید اعصابم خورده هرجاش رو متوجه نشدید بگید توضیح بدم

الان بچه ات پيش خودته؟ شوهرت كجاست؟ پدر و مادرت چي ميگن؟ خانواده شوهرت فهميدن كه شما رفتي خونه ي بابات؟

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم
فكر كنم انجا يادش دادن شوهرت! نبايد ميرفتي خونه ي پدرت

بزور اوردم نمیخواستم بیام زدم مجبور شدم

بزور اوردم نمیخواستم بیام زدم مجبور شدم

اگه بدنت كبود شده برو پزشكي قانوني نامه بگير به درد مي خوره واسه ترسوندن شوهرت!

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم