2777
2789
عنوان

مامان بابام خیلی دعواشون میشه

572 بازدید | 25 پست

الان نزدیک به۲ساله دائم دعواشون میشه و با هم قهرن. مثلا دو روز آشتی، ۸روز قهر.

دیگه همه از قهرودعواهاشون خبردار شدن از بس درگیرن.

بابام زنگ میزنه به خالم میگه.

مامانم زنگ میزنه به مامان بزرگم میگه.

الانم بابام پاشو کرده توی یه کفش که واسه مامانم یه خونه بخره تا جدا از هم زندگی کنن.

اطرافیان میگن تو بشین با بابات صحبت کن شاید نظرش عوض شد.

بنظرتون چی به بابام بگم؟

راستی مامان بابام تو گذشتشون موندن و توی بحثاشون هردوشون مقصرن

چن سالته

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۰

والا مامان باباتم بچه نیستن که همش دعوا راه بندازن

من بودم جدایی رو ترجیح میدادم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

برن مشاوره باهم به بابات بگو این یه کارم بکن اگه نتیجه نداد خونه بخر جدا زندگی کنید اگه مشاور خوب انتخاب کنید و اون دو تا حرف بفهمن احتمالا دعواشون کمتر میشه 

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
بگو اگه نگران خودتون نیستین نگران من باشین که دارم این همه اذیت میشم یجوری رفتار کنیم من نه خجالت زد ...

والا من خودم متاهلم و اصلا همچین بحثایی که مامان بابام میکنن ما تو زندگیمون حتی درموردش صحبت نمیکنیم

بیا خصوصی کارت دارم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

برن مشاوره باهم به بابات بگو این یه کارم بکن اگه نتیجه نداد خونه بخر جدا زندگی کنید اگه مشاور خوب ان ...

مامانم قبول کرد برن مشاوره اما بابام میگه من نیازی به مشاوره ندارم