2777
2789

دوستان زنجانی یا کسایی که زنجان ارتودنسی انجام دادن یا اطرافیانتون کسی می‌شناسه دکتر خوب بهم معرفی کنید!؟واقعا نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ولی میگن خیلی گرون میگیره نسبت به بقیه میدون یدچ تا فک الان حدود چقدره؟دکتر گسیلی چطوره؟

اتفاقا از همه جا ارزونتر میگیره شیخی

نمی‌شناسم گسیلی رو 

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

نمی‌دونم اینطور شنیدم دکتر فرزان چی ایشون هم‌ نمی‌شناسید؟واقعا موندم پیش کدوم برم🤦🏻‍♀️

یدونه شیخی میشناسم یدونه جلودار 

شیخی خیلی بهتره از من گفتن 

شما پیش دکتر شیخی انجام دادین؟شیفت صبح هم هستن؟

بله شیفت صبح هم دارن من پنج سال پیش انجام دادم  در کل با همه هزینه ها شد 15 میلیون (۶ میلیون و ۶۰۰ برای فقط ارتودنسی شد بقیه هم پر کردن و عصب کشی و عکس)

بله شیفت صبح هم دارن من پنج سال پیش انجام دادم در کل با همه هزینه ها شد 15 میلیون (۶ میلیون و ۶۰۰ ب ...

ممنون از راهنماییت عزیزم😘

چیزی از دکتر جلودار نشنیدید کارش چطوره؟

به منم گفتن اول شیخی بعد جلودار

ممنون از راهنماییت عزیزم😘چیزی از دکتر جلودار نشنیدید کارش چطوره؟به منم گفتن اول شیخی بعد جلودار

من والا از یکی از فامیلای نزدیک شنیدم میگفتن که جلودار به شدت بد اخلاقه ولی آقای شیخی خیلی مهربون هستن