2789
عنوان

حسن یزدانی

1051 بازدید | 30 پست

سلام 

بچه ها با اینکه چند روزه داره میگذره هنوز برام هضم نشده که چطور با یک کتف داغون کشتی گرفت و تا دقایق آخر جنگید

میگن کتف رو که بخوان جا بندازن انقد درد داره بعضی اوقات بیهوش میکنن طرفو ولی تو فینال کتف حسن رو 4 بار جا انداختن و دوباره مبارزه کرد 

قلبم آتیش میگیره بهش فکر میکنم 

چقدر قویه این پسر 

چقدر عجیبه 

عشق چیکار می‌کنه با آدم واقعا🥲😓

دمش گرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خداخیرت بدمن اینقدرعصبی میشم رو اینایک ک بی عقلن نمک نشناس یک زر میزنن تایپک منم درموردحسن خوش غیرت ک افتخارافرین اینقدربااین کاربرا کل کل کردم حالم خراب شد ولی حسن یزدانی برای ماهم پهلوون هم قهرمان 

جنگید؟من هیچ جنگی ندیدمفدراسیون مفت طلا رو از دست داد این دور که تیلور نبود و دید یزدانی مصدومه باید ...

دقیقا و اصلا عادلانه نیست که فقط ایشون بره خیلی بهتر هم وجود داره و هم سالم تر 

راحت میشد طلا گرفت با ی انتخاب خوب

جنگید؟من هیچ جنگی ندیدمفدراسیون مفت طلا رو از دست داد این دور که تیلور نبود و دید یزدانی مصدومه باید ...

توانتخاب برندشدیزدانی توکجای ندیدی کامران چهارباراز حسن شکست خورد شماهافقط بلدین جرت بگین نجنگیدچکارمیکردچشای کورتو بازمیکردی بایک دست جنگید هم تودست یک زخم بشه تایک ماه بلندنمیشی یزدانی پرافتخارایران چندتامدال گرفت برای ایران حالاامدی چرت میگی خب خودت برو بجاش کشتی بد

خداخیرت بدمن اینقدرعصبی میشم رو اینایک ک بی عقلن نمک نشناس یک زر میزنن تایپک منم درموردحسن خوش غیرت ...

اینارو نمیدونم ولی غیرت واقعی اینه وقتی مصدومی بگی یکی دیگه بره جات که هم سالم تره هم طلا بیاره

دقیقا و اصلا عادلانه نیست که فقط ایشون بره خیلی بهتر هم وجود داره و هم سالم تر راحت میشد طلا گرفت با ...

ادم عاقل یزدانی نقره گرفت تا فینال رفت دیگ چکارکنه کامران هم وزنش بالابودهم چندبترشکست خوردازیزدانی هم عمل کردبودپاشو درضمن ازکجامعلوم ک نقره روخودکامران میتونست بگیر