2789
عنوان

حسن یزدانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کامران ک خودش چندباراز حسن یزدانی شکست خوردچجوری میخاست بره مدال بیار

غیر از اینا ما ی عالمه جوان ورزشکار حرفه ای داریم که بهشون به دلایل مختلف میدون نمیدن برای مسابقات 

مطمئن باش خیلی بهتر هم هست

کامران ک خودش چندباراز حسن یزدانی شکست خوردچجوری میخاست بره مدال بیار

فک کردم فن ۱۴ سالشی🫥🫥

ارام باش اون نمیاد بهت مدال بده بابت طرفداری

درضمن پشت مردمش نبود خانوم با ادب الان میخای باز بیای ادبتو نشون بدی ولی حتی نمیام بخونمش پس بدون همین که سنگشو به سینه میزنی پشت مردمش نبود منظورم سالهای پیشه

همه دیدیم چیکار کرد

لایک نکنید دیگه!
دقیقا سرش سلامت این بعضی مردم نمک نشناسن اصلاازکشتی سردرنمیارن یک چیزی میگن عصاب خوردکنی

چرا انقدر به مردم توهین میکنی دوست عزیز 

که هر کدوم ی عالمه مشکل دارن 

مردم دلشون طلا میخواست و امسال میشد به راحتی چون تیلور نبوده گویا 

چرا توهین میکنی چی گیر مردم اومده که نمک شناس باشن یا نمک نشناس

ادب رو رعایت کنیم دوستان هر کسی نظری داره

عزیزم وقتی میبینم بعضی مردم یک کلمه ازمجازی یادگرفتن همون هی تکرارمیکنن بیشترعصبی میشم شرمند دست خودم نیس خوب تلاششونمیبینن اینقدرجنگید بایک دست ولی باز یک چیزی میگن کامران وزنش بالابود هم اینک چندبارازخودحسن اقایزدانی شکست خورد بعدشم پاش مصدوم بود

چرا انقدر به مردم توهین میکنی دوست عزیز که هر کدوم ی عالمه مشکل دارن مردم دلشون طلا میخواست و امسال ...

مدال نقره بنظرت کم چیزی شماازکجاتضمین میکردی کسی دیگ میومدهمون مدال نقره میگرفت من حرم ازوطنمون ک حسن ک بااینهمه افتخاراتش جنگیدمدال نقره گرفت نقره المپیک چراما ب هم وطنمون افتخارنکنیم وطن فروشی کنیم 

فک کردم فن ۱۴ سالشی🫥🫥ارام باش اون نمیاد بهت مدال بده بابت طرفداریدرضمن پشت مردمش نبود خانوم با ادب ...

نه ۲۵سالم بچه شمایی امثال مثل شما چرا توقع بیجادارین ک طرف بره توی صورت مامورای اسلامی تف کنه بگ‌ من طرف مردمم درصورتی ک همین مردم سرباز نظامی میبینن بهش میگن سروان متاسفم براتون ک این حرافای مسخرروتموم نمیکنین خودتحقیربیش نیستین همش شد دو دستی یزدانی کشتیشو ب خطربنداز برای کی چی تو یک مردم عادی برو خب بیرون ازپشت مردم دربیا توماج پشت مردم حالاکجای برو درش بیاردیگ فقط حرف میزنی پهلون تختی هم با مردم بود دست شاه بوس نکرداخرش چیشدازکشتی انداختنش بیرون بعدکشتنش حالاهمون مردم بهش پشت کردن بخاطراینک پول نداشت بهشون بد 

خی گفتیم دیگه کار فدراس یون حرفه ای نبوده نه شما

اونومن کارندارم ولی یزدانی بااینهمه افتخاراتش نبایدمابهش بی صفتی کنیم کتفشم اگ مصدوم شدبخاطر کشتی بوددیگ زحمت کشیدتااینجاامدسرش سلامت باش بایدبراش ارزوی سلامتی کنیم ک که بندخداروبکوبونیم انشالله المپیک بعدی باقدرت بیاد🤞🤞