2777
2789

واییی من مردم ابنید رژیم گرفتممم 

ولی چند تا از دوستام قرص گیناپ میخوردن تا دوماه اشتهاشون خیلی زیاد شده بود و اینا وقتیم قطعش کردن اصلا لاغر نشدن هنوزم همونطورین 

قرصه هم اینطوری نیست ک بگیم بادع و اینا چون واقعا وزنشونم تغییر میکرد 

قرصش هم تا اونجا ک میدونم هم برا پایین داشت هم برا صورت هم برای کل بدن دوستام بدن و صورت میخوردن خیلی تغییر کردن 

قیمت قرصش ۲۵۰ بود قیمت پودرشم فکر میکنم ۵۰۰ بود البته پارسال

ولی بنظرم هیچی بهتر از ورزش کردن برای چاقی نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاهلی یا مجرد؟آخه من موقع عقد ۳۸ بودم عروسی ۴۱ بارداری تهش ۵۹ بعدش ۵۰ دوباره ۵۹ و الان ۴۸

هیچ قرص و پودری مصرف نکردم چون برام عضله مهمه نه چربی و پف

قدم ۱۵۳،تازه یکماهی ورزش شروع کردم و رژیم غذایی گرفتم.بجای داروها دارم از سویق های مختلف استفاده میکنم

مجردم

اگه اشتها نداری ورزشو شروع کن چون انقدررررر گرسنت میشه که میخوای درو دیوار بخوری،با ورزش خیلی زود عضله میسازی و قشنگ چاق میشی نه اینکه شکم بیاری و ...ولی اگه ورزش کنی و غذانخوری داغون میشی 

من دوتا بچه شیر دادم و سینه هام تغییر شکل دادن الان یکونیم ماهه ورزش میکنم متوجه شدم سینه هام داره قشنگ لیفت میشه بازوهامم سفت شده.خیلی راضیم تی آر ایکس فانکشنال کار میکنم خیلی خوبه زیاد فشار هم نمیاره به آدم