2777
2789

خوب میشه بعدا 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

رانندگی نباید طوطی وار حعظ کرد که یادم بمونه اینجا رو اینکار کنم اونجا رو اونکار کنم نه اصلا

رانندگی فقط باید بره تو خونت یعنی هر لحظه موقعیتت رو بر اثاث واقعیت بسنجی

الان شما که میخوای از پارک خارج بشی اگه یهو بیای وسط خیابون خب ممکنه ماشین یاموتور بزنه برخورد کنه به ماشین شما در صورتی که حق تقدم با اوناست ودارن راه مستقیمشون رو میرن

پس من که میخوام یهو ماشینم وکج کنم تو خیابون باید حواسم باشه

اول راهنما میزنم که ماشینایی که تو خیابونن حواسشون جمع باشه من میخوام بیام بیرون بعد ماشین رو یا ذره کج میکنم سرماشین بیاد تو خیابون ولی بازم ایست میکنم موقعیت رو میسنجم اگه خطری نبود بعد باخیال راحت از پارک خارج میشم

رانندگی رو حفظ نکن موقعیتت رو بسنج که خطری نباشه فقط همین

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
توذهنم تمرین کنم درست میشه؟

آره عزیزم تو هر موقعیت بگو من الان باید چیکار کنم که خطر آفرین نباشه

اولیش راهنماست وقتی شما راهنما بزنی ماشین پشت سری میفهمه شما میخوای بپیچی یا از پارک خارج بشی اینجوری مسیرش رو عوض میکنه ونمیاد تو دست وپای شما دومیش ایست سی درجه یعنی من سر ماشینمو آوردم بیرون میخوام از پارک خارج بشم بقیه ماشینا حواستون رو جمع کنید 

اصلا چیزی نیست که حفظ کنی وبگی یادم رفت باید بره تو خونت 

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃