2777
2789

هروقت میرم خونه جاریم یا تلفنی صحبت میکنیم اعصاب روانم بهم می ریزه همش داره یا طلا میخره یا ی وسیله برای خونش شاغل هم نیست شوهرش نظامیه ولی ماه ب ماه داره وسایل خونشو عوض می‌کنه یا طلا میخره خیلی اعصابم خورد میشه چون من به شوهرم میگم حداقل نمیگه صبر کن منم برات میخرم میگه نمیخرم ندارم ولم کن بیشتر دلم می‌شکنه پولم خیلی بد میده باید خودتو بکشی تا بده امشب باهاش دعوام شد گفتم می‌خوام ی وسیله برای خونمون چکی برداریم گفت من پول ندارم ول کن

زندگیم شده حسرت خوردن فقط اصلا پیش خودش نمیگه خب اینم دلش میخواد پیشرفت کنیم حسرت داره زندگی اونو میبینه 

خونه از،خودتونه؟ یا مستاجرین؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از گدا بازی شوهرمامروز دارم دق میکنم. رفتیم یه جا شیرینی بخریم من معمولا دوبار در ماه میخوام مثلا شش تا دونه بعد رفت بگیره اومدنی دم صندوق سرش رو برام به نشونه تاسف تکون داد صندوقدار مرد بود هی نگاه میگرد ببینه شوهرم با کیه خیلی خجالت کشیدم سر دوهزار پول اینجور کرد عوضی

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
اره داره زورش میاد عشق اینه فقط ثبت‌نام ماشینه

شوهر منم یک میلیارد پول داده دوستش خورده عین خیالش نیست ولی برای من جون میده خرج کنه لجن

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم