2777
2789

سلام عزیزانم حدود سه ماه پیش با نامزدم که عقد هستیم رابط خودش میگ کاملا مطمئن جلوگیری کرده البته بعدش دوبار پریود شدم

اما من الان یکمی شکمم بزرگ شده مثلا الان بزرگه یکساعت دیگع نه بزرگ نیس ب حالت طبیعی برگشته

و شکمم یک هفته‌ست چند دقیقه نبض میزنهـ خیلی ببخشیدا تکرر ادرار و تکرر بادشکم هم گرفتم

این علائم بارداری؟اخه یکی از اقوام میگه وقتی باردار بوده پریود میشده منم ب شک و ترس انداخته

همسرمم بنده خدا فعلا تو دوران نامزدی هستیم و اصلا شرایط مالی بچع نداریم😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک نزدی

ن نزدم اخه خیلی خطا میده میترسم بیشتر استرسی و عصبی بشم😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

احتمالش میشه گفت صفره اینا که گفتی مربوط به روده هست در واقع ولی اگه انقد حساسی یه بیبی چک بزار خب

فكركنم علائم نفخهخيلي به ندرت بارداري با پريودي اتفاق ميوفته

واقعا؟🥺🥺

نه بابا بارداری علائم مشخصی داره حالا من این علائمو چن هفته داشتم جدی نمیگرفتم بعد فهمیدم واقعی بارد ...

علائم منو داشتی؟؟

من باردار بودم پریود شدم ولی سه روز بود و در حد لکه های قهوه ای و لخته ای

من این دو بار پریود شدم و هر دوبار هم پریودم هقت روزه بود و خونش هم مث همیشه

دو بار بزن تو دوروز مختلف 

خطاشم زیاد نیس 

بعدشم مربوط به سه ماه پیشه اگه به قول خودت بار دار بشی الان مقدار هورمونت خیلی بالاس و خطانمیزنه دیگه