بچه ها لیوان هام بوی ماهی میده آب میریزیم میخوریم دفعه دوم بوی بد ماهی میده در ضمن مشکل از آب نیست چون با بطی میخوریم اینجوری نمیشه لیوان هارو با اسکاج جدا میشورم کسی هست این مشکل داشته باشه بعد یه لیوان آب خوردن بوی ماهی میگیره
اسکاچ شسشتشوی ظروفتو با لیوان استکانا جدا کن من دو تا اسکاچ دارم.بوش به خاطر همونه
هر چند روز هم اسکاچات جلو افتاب رو بند پهن کن
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسکاج هر ۱۰ روز عوض کنید . هرشب بعدشستنش یکم آب جوش بریزید روش . تو مایع ظرفشویی تون نصف استکان سرکه بریزید . اگه مقدوره براتون اسکاچ لیوان و استکان و قوری جدا بذارید
دقیقا منم همین مشکل رو دارم فکر کنم از بوی دهن خودمون باشه از لیوان یا آب نیست .یکبار قبل از اینکه آب بخوری دهنت رو با آب بشور لباتم بشور امتحان کن .من خودم هر وقت آب میخورم لیوان رو میذارم تو سینک بس بو میگیره