2777
2789
عنوان

بوی ماهی از لیوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 36 پست
مشکل اینجاست بخاطر این بو ۲ ساله ماهی نخریدیم ولی بازم میاد بو / اسکاج لیوان جداست عزیزم /

سرکه سفیدو امتحان کن ببین جواب میده خواهرم سالهاست واسه آب خوردن لیوان پلاستیکی استفاده میکنه بخاطر بو میگه اینا بو نمیگیرن میخوای امتحان کن چندتا لیوان گوگولی پلاستیکی بگیر ببین چطوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن فنجان هام اصلا بو نمیده فقط لیوان بخاطر هیمن بیشتر توی فنجون آب میخوریم ممکنه بخاطر شرکت لیوا ...

سرکه و نمک بریز تو مایع ظرفشویی ‌‌خوب آبکش کنید لیوان رو . احتمالا حل میشه مشکل    

سرکه سفیدو امتحان کن ببین جواب میده خواهرم سالهاست واسه آب خوردن لیوان پلاستیکی استفاده میکنه بخاطر ...

فنجون داریم اصلا بو نمیگیره ولی گرونه میترسم استفاده کنم سال ۸۹ گرفتیم دستی ۱۲ هزار تومن

عزیزم مهتر از خودتون که نیستن دارین عذاب میکشین

سوهرم اصلا حساس نیست من خودم اذیت میشم بهتره واسه خودم یه لیوان پلاستیکی واسه اب خوردن بخرم /اخه حیفم میاد یادگاری بابام برام خریده که فوت شدن یه وقت میگم میشکنه از دست میوفته

سوهرم اصلا حساس نیست من خودم اذیت میشم بهتره واسه خودم یه لیوان پلاستیکی واسه اب خوردن بخرم /اخه حیف ...

روحش شاد      آره حتما امتحان کن چون خواهرم چندتا رنگ رنگی خریده هم قشنگن هم میگه بو نمیدن راستی لیوان روحی هم خوبه