2777
2789
عنوان

بچه معلول کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 18865 بازدید | 222 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه شما مشکلش چیه؟الهی خدا بهتون صبر و استقامت و اجر بده شماها مادرای فرازمینی هستین

بیش فعالی 

آخه آجر به چه کارم میاد شما لطف داری دعا می‌کنی مهربونم 

ولی واقعا سخته شاید به جایی برسیم به خود کشی اون موقع خدا چجور حساب کنه با ما آیا میبخشه 

بیخودی تو این دنیا جهنم رو تجربه می‌کنیم 

من شبا یا گریه میکنم یا نمی‌خوایم چون سکوت وواستراحت من فقط شب هست 

والا من ۱۶ تا دکتر بردم تو تهران و کرج.تقریبا پیش همه فوق تخصصهای مغزو اعصاب اطفال رفتم.کلونیدین رسپ ...

دکتر برادرزاده ی من دکتر مهولاتی هستش. میشناسین؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

میفهمم، خییییلی درد بزرگیه.‌ مشکل دخترت چیه عزیزم؟

میتوکوندریال لعنتی بیماری وراثتی با شوهرم خبر مرگم دختر خاله پسر خاله هستیم که ای کاش میمردم تن به ازدواج نمیدادم

چه شرایط سختی خدابه همتون صبر بده ان شاالله بچه هاتون شفابگیرن و خوب بشن پدر و مادر و برادر من معلولن ،از حرف ها و نگاه های مردم که میگین قشنگ درکتون میکنم😭  

خودم خیلی بچه دوست دارم ولی جرأتشو ندارم بچه بیارم میترسم دیگه واقعا تحمل ندارم

کاش فرشته نبودیمبچه ای ک عذاب یکشه ب مادرش چی میشه گفت...وقتی نتونی کاری بکنی فرشته نیستی

من میگم اشنای ما بچشو فرستاد مراکز نگهداری و چون حالش خراب میشد خودش اصلا بهش سر نزد وفقط شوهرش سر میزد و پول میداد...خودش مشغول بزرگ کردن بچه بعدیش بود...

شما با اون فامیل ما فرق نداری؟شما بیخیالی؟داری کل زندگیتو میذاری رو این بچه دیگه چه کاری از این بالاتر

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
چرا این قدر قرص داده پسر من فقط ریتالین روزی دوتا میدم وکلونیدین یک دونه

اکس کارپین و سدبم والپرات و اون قرصی که گفتم اسمشو نمیدونم مال تشنج هست باید بخوره وگرنه تشنج میکنه.کلونیدین واسه آروم کردنش هست.حالا دکتر گفت بزرگتر سه دیگه کلونیدین جواب نمیده ریتالین براش مینویسه 

میتوکوندریال لعنتی بیماری وراثتی با شوهرم خبر مرگم دختر خاله پسر خاله هستیم که ای کاش میمردم تن به ا ...

دور از جونت عزیزم. برای تسکین قلبت چیزی ندارم بگم. واقعا آدم نمیدونه به یه مادری که قراره همه عمر زجر بکشه چی بگه که آروم بشه. جز دعا برای آرامش دلت کاری ازم برنمیاد.‌ خدا خودش بهت کمک کنه عزیزم🙏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

سلام.خدا قوت به همگی.ایکاش از نوزادی میبردید مراکز نگهداری.الان که وابسته هستن اصلا نمیشه جایی گذاشت.استارتر عزیز کودکان cpعمر زیادی ندارن.

من خودم سوپروایزر آزمایشگاه ژنتیک هستم و دکترا دارم.لطفا و خوااهشااا حتمااا آرمایشات ژنتیک رو انجام بدید.سل فری رو من نوعی ب تمام مادران باردار توصیه میکنم ن فقط ازدواج های ژنتیکی.حتی گاهی سندروم های تقریبا عادی مثل داون هم تو ntنشون داده نمیشن.

اصفهان زیباااا🌱