2777
2789
عنوان

استعفا از کار برای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 50 پست
چقد مرخصی بی حقوق میدن. فعلا درخواست سه ماه بدون حقوق دادم اونم تا جواب بدن یکی دو هفته زمان میبره چ ...

عزیزم من درخواست پنج ساله دادم موافقت شد😄😄

دوماه دیگه باید برگردم

عزیزم بهترین کارو کردی که شاغل شدی همیشه به خودت افتخار کن

بچه ها یه روزی بزرگ میشن و باید بزاریم برای خودشون زندگی کنن و ما باید جوری زندگی کنیم برای خودمون دستاورد داشته باشیم...

همسرتون نمیتونن مرخصی بگیرن تا جواب مرخصی شما بیاد؟؟

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
دلم داره میترکه که میخوام رهاش کنم برم 😭

نه مادر خوب دلت نترکه ،عصر ها وقت داری باهاش باشی ، من مامانم مربی مهد بود ، به نوزاد ها شیر میدن باهاش بازی میکنن نگران نباش بچت بی عاطفگی نمیکشه واسه دلبستگی ایمن فقط مهمه که یه نفر به خواسته های نوزاد پاسخ بده دیگه مادر یا زن دیگه مهم نیست 

پول الان خیلی مهمه ، مامان من اگه شغل داشت الان تو خیلی چیزا جلو بودیم

ψ ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسیب عاطفی نمیببنه اگه یکی غیر مادر بالا سرش باشه پوشکشو عوض کنه گشنش شد شیرشو بده حالا شده خشک یا ط ...

نه دیگه که بگم شوهرم وضعش افتضاحه و نمیخوریم و میمیریم اما طبیعتا اگه نرم خب وضعم اینجور نمیمونه و خیلی بیشتر باید رعایت کنم و عملا استقلال مالی نخواهم داشت

نوازدم میشه مهد گذاشت

دیدم که میذارن و ازمرستار گرفتن بهتره بنظرم

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
چقد مرخصی بی حقوق میدن. فعلا درخواست سه ماه بدون حقوق دادم اونم تا جواب بدن یکی دو هفته زمان میبره چ ...

تا سه سال میتونی بدون حقوق بگیری... البته وقتی بچه دار شدی نصف بیشتر حقوقت پای پرستار یا مهد میره... 

افرین بهت بچه بزرگ میشه و زن میمونه با دست اورد و پولی که نداره

حالا الان بهم حمله میشه

ولی واقعا با خانه دار بودن زن بقیه اعضای خانواده تنبل میشن و مسئولیت ها میفته گردن یه نفر و بسیار هم کار فرسوده کننده ای هست و همش تکرار و تکرار...

عزیزم من درخواست پنج ساله دادم موافقت شد😄😄دوماه دیگه باید برگردمعزیزم بهترین کارو کردی که شاغل شدی ...

چرا یه هفته مرخصی گرفته. من خودم مستعد افسردگی و پشمونی از کارامم. الان که میخوام برم دارم دیوونه میشم و فقط گریه مسکنم

حالا الان بهم حمله میشهولی واقعا با خانه دار بودن زن بقیه اعضای خانواده تنبل میشن و مسئولیت ها میفته ...

آخه خیلی کوچولویه دلم نمساد تازگیا یاد گرفته مگه ماما. جگرم داره آتیش میگیره

دلم داره میترکه که میخوام رهاش کنم برم 😭

خب نرو واقعا نرو دیگه به نون شب ک محتاج نیستی ی دوسه سال صبر کن بزارش مهد الان گناه داره بخدا 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چرا یه هفته مرخصی گرفته. من خودم مستعد افسردگی و پشمونی از کارامم. الان که میخوام برم دارم دیوونه می ...

خب پس فعلا رورا بچه رو بهش بسپار

عزیزم اصلا نگران نباش میفتی روی روال مثل سابق و فکر کردن بهش فایده ای نداره برات همش به خودت و بچه استرس میدی با سرکار رقتن حال خودت هم خوبه 

مادرشوهرتون نمیتونن کمک کنن؟

خب نرو واقعا نرو دیگه به نون شب ک محتاج نیستی ی دوسه سال صبر کن بزارش مهد الان گناه داره بخدا

کارن دولتیه همینم با کلی تاخیر و جون کندن به دست آوردم لقمه حاضر آماده نبود بذارن دهنم. میترسم استعفا بدم افسرده شم چرا استعفا دادم

خب پس فعلا رورا بچه رو بهش بسپارعزیزم اصلا نگران نباش میفتی روی روال مثل سابق و فکر کردن بهش فایده ا ...

اونم مغازه داره صبح و عصر میره. میگه کمک میکنم اما من دلم نمیاد بچمو بدم این و اون. چون خودم اخلاقاشو میشناسم