2777
2789
عنوان

استعفا از کار برای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 50 پست

شغلت چیه؟ بستگی به شغلت داره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
نه بانک نیستم. بچم ساعت شش بیداره. مامانم منت میذاره نمیاد از بچم مراقبت کنه. ببرمش هم اصلا ولش میکن ...

خب پس چجوری دلت میاد وقتی می‌دونی کسی نیست درست ازش نگهداری کنه من از نزدیک دیدم با هزار منت بچه ادمو بزرگ میکنن بعدم کلی ناسزا بهش میگن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرخصی بدون حقوق بگیر تا به سن مهد برسه 

.

احساسی تصمیم نگیر  

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
اره من خودم از هفت ماهگی دخترم مجبورا گذاشتنش مهد البته بعدش اذیت شد که پرستار گرفتم ، چاره چیه

در شرایطی ک آدم توخرج خوراکش مونده باشه اره اما در بقیه شرایط من نمی‌پسندم بچه انقدی ...البته هرکسی ی نظری داره عزیزم نظرتون محترمه💜

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

کجا کار میکنی؟ اگه دولتیه حیفه ولی اگه خصوصیه یه دوسالی بیا بیرون یا مرخصی بدون حقوق اگه دارن بگیر. ...

من یه اداره دولتی کار میکنم. فضای بسته و بیخودی داره. اکثرا مردن. جو مزخرف. از اونور برگردم خسته و کوفته. مادری دارم که این نه ماه منو آتیش زد با زبونش. اصلا حمایتم نمیکنه حتی بهش گفتم پول میدم بهت اما فقط دوست داره مثل سابق چون فقط زاییدتم فقط پول مفت ازم بگیره و هیچ کمکم نباشه. 

در شرایطی ک آدم توخرج خوراکش مونده باشه اره اما در بقیه شرایط من نمی‌پسندم بچه انقدی ...البته هرکسی ...

گاهی ادم برا پول نمیره بخاطر پیشرفت خودش پ اینده اون بچه واجبه 

گاهی ادم برا پول نمیره بخاطر پیشرفت خودش پ اینده اون بچه واجبه

یعنی مادرایی ک‌ نمیره سرکار پیشرفت نمیکنن بعدا بچشون آینده نداره؟؟؟ بچه بجز پول خیلی چیزها و نیازهای دیگه هم داره

مرخصی بدون حقوق بگیر تا به سن مهد برسه .احساسی تصمیم نگیر

چقد مرخصی بی حقوق میدن. فعلا درخواست سه ماه بدون حقوق دادم اونم تا جواب بدن یکی دو هفته زمان میبره چون متاسفانه خیلی دیر اقدام کردم. دلم میخواد میمردم و اینقدر خودمو برای استخدام اذیت نمیکردم. الان مادر سنگدلم فقط برای اینکه شبا اینستاگردی کنه و تا لنگ ظهر بخوابه کمکم نیست. 

فعلا بچه واجبتره، لازمه کنارش باشی، ممکنه از لحاظ عاطفی آسیب ببینه.

اسیب عاطفی نمیببنه اگه یکی غیر مادر بالا سرش باشه پوشکشو عوض کنه گشنش شد شیرشو بده حالا شده خشک یا طبیعی 

اینطور که استارتر میگه فک کنم حقوق شوهرش کفاف بخور نمیرم نده

ψ ❤️

من یه اداره دولتی کار میکنم. فضای بسته و بیخودی داره. اکثرا مردن. جو مزخرف. از اونور برگردم خسته و ک ...

ببین من دو سال کرونا زن بابام و بابام میومدن خونه ام و از بچه هام نگهداری میکردن بعد گذاشتم مهد... برو صحبت کن اگه مرخصی ذخیره داری استفاده کن وگرنه مرخصی بدون حقوق بگیر... با مدیر تون صحبت کن بگو مادرم پیره... کسی رو ندارمو... ولی باز اگه نشد پرستار یا مهد گزینه های بعدی هستن ولی مادرت اگه پول بدی کمک نمیکنه؟ من به زن بابام پول میدادم. 

یعنی مادرایی ک‌ نمیره سرکار پیشرفت نمیکنن بعدا بچشون آینده نداره؟؟؟ بچه بجز پول خیلی چیزها و نیازهای ...

نه ولی هر کس شرایط خاص خودشو و انتظاراتشو از زندگی داره ، چیزی که تو ذهن یه نفره ممکنه با عقیده ای که فرد دیگه داره متفاوت باشه ، سطح توقعات آدما با هم فرق میکنه و خواسته هاشون