2777
2789
عنوان

نماز شب

1753 بازدید | 32 پست

سلام کسی هست که نماز شب بخونه ؟من لحظه شماری میکنم ماهانه م تموم شه هرشب بخونم خیلی خیلی خیلی فواید داره هر چی بگم کم گفتم اما اینبار نمیخونم که حاجت بگیرم یا چیزی از خدا طلب کنم فقط بخاطر رضای خدا و خشنودیش میخونم 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم التماس دعا دارم هر وقت خوندی برای منم دعا کن

چشم عزیزم حتما ..گذاشتم تو علاقه مندی ها که یادم باشه 

منم دوست دارم پری تموم شه منم بخونم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

سلام

قبول باشه.

التماس دعا

فقط ميشه بگيد چطوري هست نماز شب و چ ساعت  ميخوني؟

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
سلام التماس دعا فقط ميشه بگيد چطوري هست نماز شب و چ ساعت  ميخوني؟

11 رکعت نماز 

4 تا دو رکعت به نیت نماز شب یک 2رکعت به نیت نماز شفع و یک رکعت به نیت نماز وتر میخونی

عین نماز صبح

تا قبل اذان صبح وقت داری بخونی

اگه خوندی منو هم دعا کن عزیزم

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
11 رکعت نماز  4 تا دو رکعت به نیت نماز شب یک 2رکعت به نیت نماز شفع و یک رکعت به نیت نماز وتر م ...

ممنون چشم اگه خوندم و اگه قابل بودم حتما دعاتون ميكنم انشاالله

التماس دعا

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

دخترا من این هفته ای که میاد منتظر یه خبر حیاتی ام. هر کی تونست دعا کنه این خبر به خوشی برسه. خیر ببینید.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

عزيزم اگر نماز قضا داري به حاي ٤ تا دو ركعت نماز نافله شب ،٤ تا دو ركعت نماز قضا بخون عزيزم. يا مثلا ٤رمعت نماز قضا ظهر،٤ ركعت نماز قضاي عصر. التماس دعا

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸
سلام قبول باشه. التماس دعا فقط ميشه بگيد چطوري هست نماز شب و چ ساعت  ميخوني؟

ساعتش بهتره قبل از اذان صبح باشه طریقه خوندنشم الان برات میفرستم

عزيزم اگر نماز قضا داري به حاي ٤ تا دو ركعت نماز نافله شب ،٤ تا دو ركعت نماز قضا بخون عزيزم. يا مثلا ...

اینجوری خوندن مشکلی ایجاد نمیکنه؟یعنی همون نماز شب محسوب میشه؟