2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

11 رکعت نماز  4 تا دو رکعت به نیت نماز شب یک 2رکعت به نیت نماز شفع و یک رکعت به نیت نماز وتر م ...

البته فقط هشت رکعت اولش مثل نماز صبحه ...نماز شفع و وتر یه چیزایی اضافه میشه

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
استارتر التماس دعا دارم ازت خواهشا توی قنوتت برای من دعا کن خدا حاجتت رو روا کنه

چشم عزیزم حتما 

میشه ازت خواهش کنم واسه زایمانم دعا کنی دخترم رو بسلامتی بغل کنم التماس میکنم ازت

عزیزدلم چشم حتما اسم همتونو مینویسم تو قنوت دعا میکنم نه فقط الان بلکه هر موقع خوندم😘

قربون دل پاکت برم .همش استرس دارم یه اتفاقی نیوفته که نتونم دخترم رو بغل کنم 

فدات بشم انشاالله که هیچی نمیشه به سلامتی دخترتو بغل میکنی... چشم بهم میزنی میبینی داره برات شیرین زبونی میکنه 

سلام قبول باشه. التماس دعا فقط ميشه بگيد چطوري هست نماز شب و چ ساعت  ميخوني؟

بهترین وقتش دم اذان صبح است آخرشب مثلا اگر بتونی نیم ساعتی قبل از اذان بیداربشی بخونی خیلی ثواب داره.

11 رکعت است هشت رکعت دو رکعتی به نیت نماز شب .بدش دو رکعت نماز شفیع و یک رکعت نماز وتر توی نماز وتر  قنوت اش یک ایه است میخونی بدش 40 مومن رو دعا میکنی اسمشو میگی و 70 مرتبه استغفراالله ربی و اتوب علیک میگی تو کتاب های دعا است

فاطمه ام.الهی ب امید تو😍😍😍