2777
2789
عنوان

یبوست کمککککک

90 بازدید | 25 پست

با عرض معذرت من سه چهار روز یه بار بیرون روی دارم،  رفتم فمی لکت گرفتم ، پنج شش روزه میخورم بعضی روزا دو بار خوردم ، ولی تاثیری نمیکنه ، یعنی همون یبوست رو دارم ، البته تو بروشور نوشته که اوایل ممکنه باعث یبوست بشه ، کسی استفاده کرده؟ چند روز باید بخورم تا معلوم بشه که نتیجه میده یا نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همه این راهها رو رفتم هیچ فایده نداشت آخر این پیج عطاری کمکم کرد Saffronbourse

چی داد بهت؟ من همین الان از عطاری اومدم البته برای سنگ کلیه رفتم روم نشد این مورد رو بگم 

چیا داد بهت لطفا بگو

فمی لاکت برای یبوست زیاد کارایی نداره ، باید پودر پیدرولاکس مصرف کنی

پودر پیدرولاکس هم پروبیوتیک داره؟ من یه سال پیش ، آنتی بیوتیک های قوی خوردم فکر کنم بعد هز اون دچار مشکل و نفخ شدم ، میخوام پروبیوتیک داشته باشه که روده ام طبیعی بشه

شب ده تادونه آلو روباپنج تا انجیز خشک تویک کاسه چینی بخیسون صبح ناشتابخور اگه دوست نداشته یک تکه نبا ...

حتما اینکارو میکنم آلو زرد دارم خوبه؟

فقط این روش موقت خوب میکنه یا دایمی؟

ممنون عزیزن که گفتی پودر تقویت و ... دست ساز بود یا آناده اش هست و میتونم بخرم از شهر خودمون؟

نمی‌دونم 

من مشکلم را گفتم و چند سوال از من پرسید و بعد برام ارسال کرد 

نمیدانم آماده اش هست یا نیست یا دست ساز هست یا نیست 

نمی‌دونم من مشکلم را گفتم و چند سوال از من پرسید و بعد برام ارسال کرد نمیدانم آماده اش هست یا نیست ...

باشه ممنون عزیزم 

برای منم دعا کن خوب شم

شما یبوست که داشتید درد هم داشتین تو شکمتون؟ اگه آره کدوم قسمت درد داشتید؟

حتما اینکارو میکنم آلو زرد دارم خوبه؟فقط این روش موقت خوب میکنه یا دایمی؟

ببین این الوها هست که خشک میکنن دونه داره اونارومیگم_یک مدت مصرف کنی شکمت رو راه میندازه سعی کن باغذات سالاد هم بخوری توش یک قاشق روغن زیتون بزن اونم عالیه

پیدرولاکس رو بعد از دفع بخورم؟ببخشید زیاد سوال میکنم

نه پیدرولاکس رو شبا دو قاشق بریز تو آب ولرم صبح که دفع کردی بعد صبحانه پروبیوتیک بخور ، پودر گل محمدی رو تو شیر بجشون بخور عالیه ، انجیر سیاه هم خیلی خوبه