2777
2789
عنوان

یبوست کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 25 پست
ببین این الوها هست که خشک میکنن دونه داره اونارومیگم_یک مدت مصرف کنی شکمت رو راه میندازه سعی کن باغذ ...

باشه عزیزم ممنون 

آلو خورشتی دیگه 👌

الان انجیر خشک هم دارم خیس میکنم با آب ولرم میذارم یخچال صبح ناشتا میخورم ان شاءالله که خوب میشم و برات دعا میکنم

من درد زیر دنده راست هم دارم همش نگرانم که از روده ام باشه برای همین میترسم دعا کن برام ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه ممنون عزیزم برای منم دعا کن خوب شمشما یبوست که داشتید درد هم داشتین تو شکمتون؟ اگه آره کدوم قسم ...

فکر میکنم آره در همون ناحیه روده 

من نزدیک به بواسیر بودم سوره اعلی خوندم با این پیج عطاری آشنا شدم و مشکلم حل شد 

برای یبوست سوره دخان هر روز بخوانید 

ایشالا شما هم زود خوب شی واقعا خدا برای دشمن آدم هم نخواد 

باشه عزیزم ممنون آلو خورشتی دیگه 👌الان انجیر خشک هم دارم خیس میکنم با آب ولرم میذارم یخچال صبح ناشت ...

فدات گلم_دردسمت راست ازکبد هست وصفرا حتمابروسونوبده شایدکبدت چرب شده یاسنگ صفراداری

فکر میکنم آره در همون ناحیه روده من نزدیک به بواسیر بودم سوره اعلی خوندم با این پیج عطاری آشنا شدم و ...

خیلی ممنون حتما میخونم ممنون که انقدر خوب و آرامبخش راهنمایی میکنید 

درد من زیر دنده سمت راستم دارم میترسم 🤦‍♀️

دعا کنید لطفا چند ماهه درگیرم 

فدات گلم_دردسمت راست ازکبد هست وصفرا حتمابروسونوبده شایدکبدت چرب شده یاسنگ صفراداری

سونو دو بار به فاصله شش ماه رفتم گفت همانژیوم کبد کوچک داری و اون درد نمیده ، سنگ هم نداشتم ، چهار پنج ماه پیش سرفه های وحشتناک داشتم آنفولانزا داشتم در حد مرگ سرفه کردم نمیدونم شاید اونموقع دنده و عضلات آسیب دیده ، اوایل دردم زیاد بود الان نسبت به اون موقع کمتر شده ولی خوب درد هست یه روز هست یه روز نیست، عصبی که میشم درد میاد ، با چرخش تو کمر و ... درد ایجاد میشه واقعا موندم این چه مرضیه، فقط میترسم از روده باشه دعا کن برام لطفا

سونو دو بار به فاصله شش ماه رفتم گفت همانژیوم کبد کوچک داری و اون درد نمیده ، سنگ هم نداشتم ، چهار پ ...

منم خودم همینجورم عزیزم دکترگفت برو اندروسکوپی من رفلاکس شدید دارم ولی بهت بگم تهش همه دردومریضیا از جوش،وغصه واسترسه

منم خودم همینجورم عزیزم دکترگفت برو اندروسکوپی من رفلاکس شدید دارم ولی بهت بگم تهش همه دردومریضیا از ...

مگه سمن راست دنده ، معده است که آندوسکوپی گفته 

من از همین چیزا میترسم که نمیرم دکتر گوارش 

ولی اینو راس میگی من اخیرا استرس هاو اضطراب های وحشتناکی رو گذروندم خدا بهم رحم کنه ، خدا کنه دوباره برگردم به زندکی عادی 

چند روزه قرص اس سیتالوپرام هم شروع کردم برای آرامش اعصابم 

منو بین دعاهات فراموش نکن لطفا دعا کن زودتر خوب شه حالم