bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4758 عنوان چقدر تاپیک دعا نویس تو نی نی سایت پرشده 61 بازدید | 7 پست ده دیقس اومدم سایت ۸تا تاپیک دعا نویسی دیدم آدم میترسه... نکنه برا منم دعا نوشتن حالم بده و بد شانسی میارم و دعاهام برآورده نمیشه یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️ 1403/05/21 | 21:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donia_mosio عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 440 منم مث توهم یه دعا نویسه بم گفت برات دعا گرفتنوپول ندارم برم باطلش کنم😂
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21291 من از دعانویس پرسیدم گفت که شما به خدا دعا میکنید !یک نوع دعاست خب .. ما مینویسیم و از جن ام کمک میگیریم زودتر برسیم از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
نسترن2005 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 6201 ی رفیق روانی داشتم همش توی کار طلسم و دعا بود 😂ی بار اسم مامانمو میخواست بپرسه کامل بهش نگفتم ترسیدم خداروشکر باهاش کات کردم یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
miss_naz07 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7702 حس میکنم خیلی ثروت مند هستن😂🫢 نازنیندلبری،ناز بکنتا ایتری👁️✨‹عروسزاگرس💍›. <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4758 منم مث توهم یه دعا نویسه بم گفت برات دعا گرفتنوپول ندارم برم باطلش کنم😂 مگه چقدر میشه باطل کردنش؟ یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4758 ی رفیق روانی داشتم همش توی کار طلسم و دعا بود 😂ی بار اسم مامانمو میخواست بپرسه کامل بهش نگفتم ترسید ... خوبه باهاش کات کردی یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
donia_mosio عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 440 مگه چقدر میشه باطل کردنش؟ اره بری پیش دعا نویس باطلش میکنن