2777
2789
عنوان

دكتر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 48 پست

چرا میگید سرکاری من تو دور و برم انقدر ادم دیدم که بافوق آزاد دهن همه رو صاف کردن ایشون که دکترا داره 

بچه ها اگه فال با قیمت کم ( 10 تومن )  میخواهید بیاید آی دی تل.گرام  فقط بگید از  نی نی سایت هستید @sh_H_95_2_4

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه درس خوندی که فقط بهت بگن دکتر؟

درسی که نتیجه ای آخرش نداشته باشه که فایده نداره

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  

میترسم طلاقم بگیری، تازه همه خانوم مهندس صدات کنن! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها

اینهمه تلاش کردین درس خوندین بعد دغدغتون اینه بهتون بگن دکتر 

دوران دانشجویی و عرصه تو بیمارستانمون اقایی بود که فقط تو ساعات ملاقات چند نفری میومدن دیدنش روزی ک داشت مرخص میشد تازه فهمیدیم این اقا کی هستن واقعا تعجب کردیم انقد متانت از کجا میومد تازه بچه گفتن چرا از اول نگفتین منصبتون رو گفت برای چی میگفتم من هم یه مریض هستم مثل بقیه مگه بقیه میگن چیکاره هستن ک من بگم 

تو رفتارتون حتما تجدید نظر کنید

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 

همه جای دنیا دکتر های غیر پزشکی رو معمولا با لقب دکتر صدا نمیکنن 

همسر من هم دکتری داره اما اصلا خوشش نمیاد با این لقب هیچکس صداش کنه

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

شغلت چیه؟  اگه شما هم درآمد یه پزشک متخصص رو داشتی اونوقت بهت میگفتن دکتر😀

بنده خدا مهندسا یه زمانی خیلی اجر و قرب داشتن از زمانی که بیکاری تو مهندسی شیوع پیدا کرد...

الان یه پرستار اجر و قربش خیلی بیشتر از مهندسه، چون حقوقش بیشتره

حتی استادای دانشگاه وضعیت خوبی ندارن از این بابت

عزیزم‌یعنی‌چی؟‌الان‌مشکلت نباید این باشه...دکتر و نهندس عناوین اجتماعی و کاریه..‌الان‌منم فوق مهندسی دارم بهم‌میگن خانم‌ مهندس دوست دارم منو به فامیل صدا کنن.‌‌نامزدم دکتری داره یه بار به یکی خواستم معرفی کنم‌که تازه مورد کاری بود گفتم آقای دکتر ..‌‌..(اسمش) بعدا گفت عزیزم‌دیگه منو دکتر معرفی نکن همه‌فکر میکنن نیازمند این عنوان هستم و پز میدم...به هیچ‌کس نمیگه تحصیلاتش چیه یکی از دلایلشم‌اینکه شاید کسی موقیعت درس خوندن و نداشته باشه و ناراحت شه

شما برای دل خودت درس خوندی نه دیگران

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

درضمن شما به نظر من باید افتخار کنی که به شوهرت احترام میذارن...احترام به ایشون احترام به شما هم هست...شما بهش حسادت میکنی؟

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
همه جای دنیا دکتر های غیر پزشکی رو معمولا با لقب دکتر صدا نمیکنن  همسر من هم دکتری داره اما اص ...

استادای مارو اگه دکتر صدا نمیکردی چشاتو از کاسه در می اوردن.

این حرفم مال پیر زناست که میگن فقط باید پزشکارو دکتر صدا کرد. هر وقت ما در مورد استادامون صحبت میکردیم و دکتر دکتر میکردیم عمه دوستم که فکر میکرد اسمون سوراخ شده و خواهر زادش دکتر(پزشک) شده میگفت واسه چی به استاداتون میگین دکتر دکتر فقط خواهر زاده منه که پزشکه.

درضمن شما به نظر من باید افتخار کنی که به شوهرت احترام میذارن...احترام به ایشون احترام به شما هم هست ...

اره. شايد بشه اسمش و حسادت هم كذاشت. و واقعا از اين موضوع خيلي خيلي ناراحتم و زجر ميكشم. فكر ميكنم وقتي به اون ميگن دكتر به من بي احترامي ميكنن. شايد دليل اصليه ناراحتيم اينه. ميدونم طرز فكر اشتباهيه. ولي دست خودم نيست

والا منم تو يه خونواده اي بزرگ شدم كه اصلا عادت نداريم از خودمون تعريف كنيم و برعكس خونواده همسرم كه بابا ش تو خونه اقاي دكتر صداش ميزنه!!! و خودش اكثر جاها خودشو كه معرفي ميكنه ميكه من دكتر فلاني هستم. 

من اصلا قبل ازدواجم نميدونستم دكتر چيه مهندس چيه. درس رو هم چون دوست داشتم ميخوندم و به رشته م خيلي خيلي علاقه مند بودم و البته الان هم هستم. 

ولي وقتي ٣ سال هر روز ميشنوم كه با گفتن اقاي دكتر چه احترامي به همسرم ميزازن و من هم با اين همه زحمت براي درس خوندن اين احترام و نميبينم خيلي حساس شدم و ناراحت ميشم. از طرفي بلد نيستم مثل اون از خودم تعريف كنم. واقعا دارم اذيت ميشم

من ادم كمال گرايي هستم متاسفانه. هميشه تو زندگيم تو هر زمينه اي سعي كردم تو بهترين موقعيت ممكن باشم و الان ميبينم وقتي تو درس به بهترين جاييكه تو ذهنم بوده رسيدم و متاسفانه الان در مقايسه با همسرم دارم واقعا احساس كمبود ميكنم. نميدونم بايد چكار كنم!! هر بار كه به اون ميگن اقاي دكتر و به من خانم فلاني، فكر ميكنم اين همه زحمتي كه براي درسم كشيدم به هدر رفته و همه فقط زحمات اون و ميبينن و اين واقعا ناراحتم ميكنه 

اره. شايد بشه اسمش و حسادت هم كذاشت. و واقعا از اين موضوع خيلي خيلي ناراحتم و زجر ميكشم. فكر مي ...

من بهت حق میدم چون از نظر من درسای مهندسی اونم تو یه دانشگاهی مثل شریف سختتر از پزشکیه، و مطمئنا تلاش های شما کمتر از همسرت نبوده اما خوب چه میشه کرد، حالا باز بستگی داره چه اشخاصی هستن اونایی که به همسرت میگن دکتر ولی به شما نمیگن، مثلا تو خانواده همسرت اگه باشه خوب این طبیعیه، یا مثلا تومحیط کارهمسرت باشه بازم طبیعیه

یعنی خانواده خودت هم نمیگن؟