2777
2789
عنوان

دكتر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 48 پست

پوزش میخام  درسته دانشگاه شریف نیازی به معرفی نداره  اما بنظرم نه تنها شریف بلکه تمامی دانشجویان دانشگاه های سراسری   توهم خودبزرگ بینی دارند  بنظرم درس میخانیم که در خدمت مردم باشیم نه مردم بخاطر لقب بی ارزشمان دلا و راست بشوند ان انسان نمای که استاد بی بدیل سینما جناب کیارستمی را به بهانه ی سفر رها کرد و بفکر عیاشی خود بود  دکتر بود ننگ بر جامعه ی که مردمش درگیر چیزهای فانتزی برای فخر فروشین چه ماشین میلیادردی چه   چه اعضای عمل شده بدن  چه ...

هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق
من بهت حق میدم چون از نظر من درسای مهندسی اونم تو یه دانشگاهی مثل شریف سختتر از پزشکیه، و مطمئنا تلا ...

ميگم كه. ما تو خونوادمون عادت نداريم اصلا به اينجور القاب صدا زدن. نه متاسفانه هيشكي نميگه. وقتي خودش خودش و معرفي ميكنه يا از تلفنهاش ميفهمن بهش ميگن دكتر و همه جا هست. نه فقط تو بيمارستان يا خونوداش. حتي سوپر ماركت دم خونمون يا هرجايي كه فكرش و بكنيد. 

از اينكه به من بخاطر اينكه همسر يه پزشكن بگن خانم دكتر متنفرمممم. انگار من بي سوادم به خاطر همسرم بايد به من بگن دكتر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميگم كه. ما تو خونوادمون عادت نداريم اصلا به اينجور القاب صدا زدن. نه متاسفانه هيشكي نميگه. وقتي خود ...

خوب به منم به خاطر همسرم میگن خانم دکتر، اما من میگذارم روی کم اطلاعیشون.

آخه سوپری از کجا بدونه که شما هم دکتری، ظاهرا شاغل نیستی

اگه شاغل بودی سر کارت بهت میگفتن حتما

پوزش میخام  درسته دانشگاه شریف نیازی به معرفی نداره  اما بنظرم نه تنها شریف بلکه تمامی دان ...

عذر ميخوام ولي من اگه توهم خودبزرگ بيني داشتم الان اين پست رو نميذاشتم. من دارم درددل ميكنم و از كمبودي كه تو زندگيم حس ميكنم حرف ميزنم.

متاسفانه من با كسي ازدواج كردم كه برخلاف من خيلي خودبزرگ بيني داره و اين داره من و ازار ميده و فشار زيادي رو روم وارد كرده. 

اره. شايد بشه اسمش و حسادت هم كذاشت. و واقعا از اين موضوع خيلي خيلي ناراحتم و زجر ميكشم. فكر مي ...

عزیزم حتما یه مشاور برو

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

یه چیز دیگه اینکه، من تهران که زندگی میکردم از این خبرا نبود که راه به راه به هم بگن خانم دکتر و آقای دکتر، از وقتی اومدم شهرستان میبینم چقدر براشون مهمه هم برای اون که میگه هم برای اون که مورد خطاب قرار میگیره

به نظرم این سطح فکر خیلی چیپه

سعی کن برات مهم نباشه، همونطور که برای خانواده ات مهم نیست... اینطوری خیلی با کلاستره😉

یه چیز دیگه اینکه، من تهران که زندگی میکردم از این خبرا نبود که راه به راه به هم بگن خانم دکتر و آقا ...

دقيقا همينطوره

من همسرم شهرستان زندگي ميكرد، يعني شهرستان بزرگ شده و الان چند ساله كه اومده تهران. و من براي اولين بار تو زندگيم فهميدم كه چقدر بهضيا اين القاب براشون مهمه و الان خودم هم جزو اون دسته شدم😔😔. من تا قبل از ازدواج اصلا نميفهميدم اين القاب چيه. ولي خب قبول كنين وقتي ادم با يكي از صبح تا شب زندكي ميكنه و ميبينه كه چقدر براي خودش و اطرافيانش مهمه، خب روي ادم تاثير ميذاره و ناخوداگاه مهم ميشه. 

دقيقا همينطوره من همسرم شهرستانيه و خودم تهران بودم. من تا قبل از ازدواج اصلا نميفهميدم اين ال ...

قبول دارم که زندگی با یه آدم خودبزرگ بین خیلی سخته و عذاب آور، البته که کلا آقایون یه درصدی از خود بزرگ بینی رو دارن حالا در مورد همسر شما با توجه به درامدش بیشتره

اما حرفاتون نشون میده که انگار با همسرت همدل نیستی و باهاش خیلی فاصله داری

نمیدونم اگه جات بودم چکار میکردم، اگه میخواستم بدجنس باشم منم دست میگذاشتم روی نقطه ضعفهاش و بولدش میکردم😀اما میدونی که همه مردا نیازمند تایید همسرشون هستن شاید از شما اون تایید رو دریافت نمیکنه که دائم میخواد از دیگران تاییدی بر دکتر بودنش بگیره

ببینید توی خیلی جاهای دنیا همه هم رو به اسم کوچیک صدا میکنن. اخه مدرک چیه. نه که مهم نباشه ولی عنوانش مهم نیست فقط برای ادم غرور میاره. خودمم تحصیل کرده ام اما شما دیدتون اشتباهه. مهم منش شما در زندگیه. اوناس که اصالت داره و بهتون شخصیت میده

ترجمه تخصصی متون انگلیسی و آلمانیhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1464874/ترجمه-متون-انگلیسی-و-آلمانی
ببینید توی خیلی جاهای دنیا همه هم رو به اسم کوچیک صدا میکنن. اخه مدرک چیه. نه که مهم نباشه ولی عنوان ...

باور كنين كه من هم اين حرف رو قبول دارم و كاش كاش در جامعه ما هم همه همينطور همديگرو با القاب كوچيك صدا ميزدن.

من جاهاييكه همسرم رو دكتر صدا نكنن، اصلا اين نياز و تو خودم نميبينم. و ختي شايد چون اين مدلي بزرگ شدم خجالت هم بكشم از اينكه دكتر صدام بزنن كه شايد يكي باشه كه بشنوه و مثل من احساس ناراحتي كنه.. ولي وقتي همسرم و هر روز و هرشب جلوي من دكتر خطاب ميكنن خب تو ناخوداگاهم تاثير ميزاره و دوست دارم من هم همينطور خطاب شم. 

قبول دارم که زندگی با یه آدم خودبزرگ بین خیلی سخته و عذاب آور، البته که کلا آقایون یه درصدی از خود ب ...

اتفاقا به هم نزديكيم. من خيلي كم اين مساله رو به روي همسرم ميارم و اون اين قضيه رو خيلي نميدونه. بعد هم قصد اذيت كردن من و نداره. خب اون هم اينطوري بزرگ شده و اموزش ديده.  وقتاييكه متوجه ميشه من ناراحت ميشم سعي ميكنه اينكارو نكنه. من هم تا حدودي روش تاثير داشتم و كمتر خودش و معرفي ميكنه. ولي خب من هم تاثير گرفتم ازش. 

دوست عزیز اگر صرفا فقط برای نام و‌ عنوان درس خوندید باید در روش زندگی تون تجدید نظر کنید. واقعا خطاب ...

نه ديگه. الان ٣ ساله كه اينجوري شدم😒😒

براي اين چيزا درس نخونده بودم ولي الان برام مهم شده. چون يكي صبح تا شب دم گوشم داره از دكتر بودنش تعريف و تمجيد ميشه.