khanomgol81 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 274 عنوان عمل بینی 109 بازدید | 13 پست سلام دوستان ۵ روزه بینیمو عمل کردم بعد امروز تامپون کشیدم بینیم خیلی سر بالا شده و لب بالام کلی ورم داره ....ورمش بخوابه بینی سر بالا میشه یا سر پایین ؟ استرس دارم 1403/05/21 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14533 تو اتاق عمل بینی رو سربالا میگیرن چون بعد ی مدت یکم میاد پایینورم لبت هم میخابه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
khanomgol81 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 274 تو اتاق عمل بینی رو سربالا میگیرن چون بعد ی مدت یکم میاد پایینورم لبت هم میخابه چقدر طول میکشه بیاد پایین؟ چون بینیم اصلا خوکی شده😑
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14533 چقدر طول میکشه بیاد پایین؟ چون بینیم اصلا خوکی شده😑 حالا شایدم درست نشه و دکتره خرابکاری کرده باشه ها🥲ولی مال من دو سه هفته ای ب شدت سربالا بود درحدی ک میخندیدم خودم وحشت میکزدمولی بعدش اوکی شد تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
khanomgol81 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 274 حالا شایدم درست نشه و دکتره خرابکاری کرده باشه ها🥲ولی مال من دو سه هفته ای ب شدت سربالا بود درحدی ک ... دوستمم عمل کرده پیش همین دکتر میگه واسه منم اینحوری بود نمیدونم مجبورم صبر کنم
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 خیلی بی کیفیته ، یکم از نزدیک میذاری بزنی روش واضح میشه ولی باشه اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 خیلی بی کیفیته ، یکم از نزدیک میذاری اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 خیلی بی کیفیته ، یکم از نزدیک میذاری باید بزنی رو عکس تا واضح بشه دومیم همونجوره. ولی میزنی روش واضح میشه اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
khanomgol81 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 274 باید بزنی رو عکس تا واضح بشه دومیم همونجوره. ولی میزنی روش واضح میشه زدم واضح شد .... مشکلی نیست نرماله فقط تعداد پلاکت های خونت بالاس .... بیماری خاصی داری؟
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12440 زدم واضح شد .... مشکلی نیست نرماله فقط تعداد پلاکت های خونت بالاس .... بیماری خاصی داری؟ والا استرس بالایی دارم به استرس ربط داره؟ در حدی استرس دارم قرص میخورم همیشه اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
khanomgol81 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 274 والا استرس بالایی دارم به استرس ربط داره؟ در حدی استرس دارم قرص میخورم همیشه اره قطعا به استرس مربوط میشه
khanomgol81 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 274 والا استرس بالایی دارم به استرس ربط داره؟ در حدی استرس دارم قرص میخورم همیشه پیش متخصص برو نشون بده بهت میگه چیکار کنی