2777
2789
عنوان

عمل بینی

109 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ۵ روزه بینیمو عمل کردم بعد امروز تامپون کشیدم بینیم خیلی سر بالا شده و لب بالام کلی ورم داره ....ورمش بخوابه بینی سر بالا میشه یا سر پایین ؟ استرس دارم

تو اتاق عمل بینی رو سربالا میگیرن چون بعد ی مدت یکم میاد پایین

ورم لبت هم میخابه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر طول میکشه بیاد پایین؟ چون بینیم اصلا خوکی شده😑

حالا شایدم درست نشه و دکتره خرابکاری کرده باشه ها🥲ولی مال من دو سه هفته ای ب شدت سربالا بود درحدی ک میخندیدم خودم وحشت میکزدم

ولی بعدش اوکی شد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حالا شایدم درست نشه و دکتره خرابکاری کرده باشه ها🥲ولی مال من دو سه هفته ای ب شدت سربالا بود درحدی ک ...

دوستمم عمل کرده پیش همین دکتر میگه واسه منم اینحوری بود نمیدونم مجبورم صبر کنم

خیلی بی کیفیته ، یکم از نزدیک میذاری

بزنی روش واضح میشه ولی باشه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
خیلی بی کیفیته ، یکم از نزدیک میذاری

باید بزنی رو عکس تا واضح بشه دومیم همونجوره. ولی میزنی روش واضح میشه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
زدم واضح شد .... مشکلی نیست نرماله فقط تعداد پلاکت های خونت بالاس .... بیماری خاصی داری؟

والا استرس بالایی دارم به استرس ربط داره؟ در حدی استرس دارم قرص میخورم همیشه