2777
2789
عنوان

تنهاییییی

154 بازدید | 20 پست

من الان ۱۸ سالمه و خیلی تنهام واقعا دوست دارم یکی و داشته باشم باهاش حرف بزنم واقعا نازم باشگاه میرم هیکلم خوبه همیشه درسم خوب بوده خوش بو بودم اما هیچکس با من وارد رابطه نمیشه هیچوقت‌تو عمرم نشده یکی ازم شماره بخواد اینجوریه که تو خیابون هیچکس نگام نمیکنه اصلا میشه بگین‌چبکار‌کنم به چشم بیام دوسم داشته باشن جزبه داشته باشم

تنهایی عشقه

بهتر از اینه که دورت پر آدم باشه و احساس تنهایی کنی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه گذشته که تو خیابون به کسی شماره بدن یا رل بزنن معمولا تو شبکه های اجتماعی پیش میاد

اخه من اصلا اهل این برنامه ها نیستم دوسسسس ندارم متوجه میشین منظورم و‌؟

اخه من اصلا اهل این برنامه ها نیستم دوسسسس ندارم متوجه میشین منظورم و‌؟

متوجهم به نظرم فعلا ب این چیزا فکر نکن بیشتر دنبال پیشرفت باش عشق هم بخواد بیاد سراغت خودت متوجه نمیشی یهو دیدی عاشق شدی

به نظر من رابطه های امروزی خیلی چرت و بیخود شده

قبلا ۹۰ درصد رابطه ها به ازدواج ختم میشد

ولی الان ۹۰ درصد به پایان ختم میشه

من خودم عمرمو پای این رابطه ها نمی‌ذارم

چرا باید به یکی ابراز علاقه کنم و دوسش داشته باشم 

که مشخص نیست به غیر از من به کی میگه عشقم؟؟

که مشخص نیست آخر این رابطه چی میشه؟؟

فقط میتونم بگم دنبال آدم درست باش

منم از روی تنهایی با خیلیا دوست شدم و تنها چیزی که ازشون باقی موند ، جای ضربه هاشون روی قلبمه 

یک عدد احمق هستم🎀

تنهایی عشقهبهتر از اینه که دورت پر آدم باشه و احساس تنهایی کنی

واقعا تنهایی‌ خیلی خوبه اما آدم بالاخره بعضی از جاهای زندگیش نیاز داره یکی و داشته باشه، محبت کنه،محبت ببینه

واقعا زندگی من اینجوریه که بجز خودم هیچکس و ندارم کلی آدم دورمه ها ولی تنهام

متوجهم به نظرم فعلا ب این چیزا فکر نکن بیشتر دنبال پیشرفت باش عشق هم بخواد بیاد سراغت خودت متوجه نمی ...

عاشق شدم اینجوریه که از کلاس پنجم دوسش دارم 

خودشم میدونه ولی گفت بهم که حسی بهم نداره

به نظر من رابطه های امروزی خیلی چرت و بیخود شدهقبلا ۹۰ درصد رابطه ها به ازدواج ختم میشدولی الان ۹۰ د ...

دقیقا انگار همه ش تنگی نفس داری و قلبت میگیره باید آدم مناسب آدم پیدا بشه خودش خود ب خود قلب آدم تسخیر میکنه ،من با همسر دومم با عشق ازدواج کردیم همیشه آرزو ویکنیم این عشق تا ابد ماندگار باشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز