2777
2789

فکر می‌کنم خیلی جاهای زندگیم به خاطر بی‌پولی حسرت خوردم.

نمیگم آدمایی که پول دارن دغدغه‌ای ندارن ولی دغدغهشون از من خیلی کمتر بود شما بگین که پولی چه ضربه‌ای بهتون زد یا چه خاطره‌ای دارین؟

در دنياي امروز

فقر آتشي است که خوبيها را مي سوزاند.

و ثروت پرده اي ست که بديها را مي پوشاند.

و چه بي انصافند آنانکه

يکي را مي پوشانند به احترام داشته هايش.

و ديگري را مي سوزانند به جرم نداشته هايش...

#دکتر_علي_شريعتي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردیم موقع تحصیل ،، بعده ازدواج هم کلا بی پولی و فقر موج میزنه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

وضع مالیمون متوسطه 

ولی من همیشه حسرت پول به دلم موند، چون دلم نمیومد از پدرم پول بگیرم و الانم دیگه روم نیست و خودمم خو کار پیدا نمیکنم 

کلا نمیشه دیگه ،پول که باشه 90 درصد مشکلات حل میشه

...

تو بارداریم شکمم بزرگ شده بود شلوارم تنم نمیشد کمرشو قیچی کردم پوشیدم دیگه جایی نمیتونستم برم یه مانتو خواهر شوهرم داده بود با اون دکتر میرفتم بدبختی اونجا بود شوهرم داشتو نمیخرید 

الان که موجودی کارتم ۱۰ هزار تومنه و باید شهریه دانشگاه را بدم  صاحبکارمم از عید تا حالا فقط ۴ تومن داده بهم‌ 

آخرشم مجبور میشم از دانشگاه انصراف بدم    

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
چرا عزیزم بیمار بودن؟😥

اره عزیزم دیالیز میرفتن دوسال بود دوسال پول کلیه اش جورنمیشد دقیقا وقتی که جورشد وروزیکه دکترقراربودوقت عمل بده ازدنیارف همش میگم اگه خداقراربود ببره زیرعمل میرف!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

همش التماس بقیه رو میکردم برای یه کتاب روپوش آزمایشگاه وبقیه چیزا چون پولدار نبودم مجبور بودم خفت بکشم ترسیدم حقمو بگیرم مجبورم کنار ادمایی که دوست ندارم زندگی کنم آدمایی رو ببینم که ازشون متنفرم مریضی روحی و جسمی گرفتم چند روزه دایم کارم شده گریه

والا ما از بچگی توی فقر بزرگ شدیم

نه مسافرت نه لباس خوب نه ماشین نه مهمونی نه تغذیه خوب نه خونه زندگی درست حسابی

به خاطر فقرم ازدواج کردیم که حال و هوامون عوض بشه

کاشکی آدما فقط برا اینکه دور خودشونا شلوغ کنن بچه نمیاوردن