2777
2789
عنوان

کنکور🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 58 پست
الان آماده آماده ام،منابع مو انتخاب کردم حدود۵/۶ساعت میخونم و خابم منظمه ولی بازم خیلی نگرانممم

برنامت رو برام بفرست بررسی میکنم برات

کنکور اصلیت اردیبهشت باشه

بقیش برای نهایی

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انسانی عزیزتلاش یاد ندارم تو اون یک سال روزی رو ک نخونده باشم واقعا تلاش کردم تست زدم به حاشیه توجه ...

از کی شروع کردی ؟ از الان میشه تو رشته تجربی بنطرت به رتبه عالی رسید ؟

چقدر مهربونی تو دختر ... حتی من که باهام صحبت نکردی هم انرژی گرفتم 🥲🥲🥲منو هم لوس کن یکم دلم خواست ...

واییی بغضض😭🌈

بگردممم

ببین همین که انصراف دادی و تصمیم گرفتی دوباره بخونی خودش خیلیی شروع خوبیه، یعنی تو هدفتو قبلا تو ذهنت ساختی و بهش باور داری ::)

از همین الان جدی تصمیم بگیرر و به خودت قولل بده همه ی تلاشت و کنی دوباره حسرت به دلت نمونه، واسه شروعم چیز خاصی نیاز نیست، یه باور میخوای، یه هدف و یه کتاب، که تو دوتای اولشو داری پسسس شروع کن

اینم بگم که اجازه نده هیچچچچ کسی باعث ناامیدیت بشه، همین آدمایی ک الان ناامیدت میکنن دوسال دیگه حاضر نیستن دستتو بگیرن تا بلند شی

تو صد خودتو بذار مطمئننن باش که خدا تلاش هیچکس و بی جواب نمیذاره ::)✨

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

من از شهریور شروع کردم ۱۰۰۰ تا کشیدم رو ترازم حدوداچرا نشه ؟

چجوری؟؟؟؟؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

بله عزیزم

من طبق کلاس اساتیدی که انتخاب کردم میرم جلو چون نمیتونم راستش درسنامه بخونم اصلا نمیفهمم،هر روز تخصصیا رو دارم تو برنامم،برای هر درس چند روز در هفته تست میزنم و ازمون رو یک روز وقت گذاشتم،عمومی های دوازدهم رو هم میخونم